Въпрос и отговор 22

Възстановяване след енергийно вмешателство *

Въпрос и неговият отговор, даден от Присъствие на Единния на 29 ноември 2015 г.

 

Въпрос: Казано ни е, че ако един човек, който е на 100% в Светлинната мрежа, бъде уязвен от представител на някоя мрежа на илюзията, но успее да съхрани баланса си и е без осъждане към този, който му го е причинил, след това за неговото възстановяване Свише се ползва енергия от съответната мрежа на илюзията. Това за всички мрежи на илюзията ли важи?

Отговор: Това важи за всички мрежи, включително и за Светлинната мрежа, ако представителят, който го е уязвил, е без нужния енергиен запас, а също и всичките му близки подред и целият му род като цяло и нацията – също, т.е. представителите на семейството, рода и нацията, към която принадлежи, които са в същата мрежа. Първо от всички тях подред се взема енергия за възстановяване на уязвения човек и само ако не достигне, тогава се взема от енергийния запас на съответната мрежа като цяло.

АЗ СЪМ Присъствие на Единния

 

line

* Във връзка с този въпрос и отговор са и отговорите на въпросите „Отказ от насилие и Прошка с 3-те стъпки” от 13 февруари 2017 г. и „Кармичната чистота предпазва” от 14 февруари 2017 г.