Напътствие от Господ Елисейя

От 21 август 2022 г.

Това, което искам да ви кажа днес, е относно приоритетите в живота ви!

По-висшето и съответно по-важното, с по-висок приоритет, са отношенията помежду ви не на материален план по отношение на работата ви в материалността, а на Духовен план – по отношение на работата ви в Духовността и връската между вашите Живи, Светли и Чисти Души – между най-ближните в семейството и с останалите, с които общувате – хора, животни, растения.

Понеже връската между Душите е тая, която е дълговечна и преминава във връска и между Висшите Части!

Така че спрете да се тормозите по отношение на каквото и да е на материалния план! Когато сте добре на Духовния план, всичко се подрежда добре и на материалния, бес да се усетите. Да, бес особени усилия от ваша страна! Поради тая причина представителите на мрежите на илюзията поставят вредоносни програми, кодировки и блокажи, вредни навици, устойчиви отрицателни състояния на Съснанието, които да ви водят до срив в отношенията на Духовен план – между Душите на хората!

Следователно и вие съответно натам е нужно да насочите усилията си – да се усъвършенствате да сте с Божествена Любов помежду си и отношенията ви да са хармонични и балансирани, да пребъдвате във вътрешен Мир, с който да се обливате един-другиго и да сте в Радост!

И да отхвърляте всяко отрицателно проявление, като творение на илюзията и да сте бес да му обръщате внимание и да се задълбочавате в него по който и да е начин!

Бъдете Мили, Нежни, Благи, Любящи помежду си и си носете Радост един на друг, и бес да се осъждате относно каквото и да е, имайки предвид какъв е понякога напъна насреща ви от страна на илюзията! И се грижете един ка друг всеки от вас като ка самия себе си и още повече дори! Тогава ще сте добре и на духовен план, и на материалния план, и ще сте бес да могат да ви достигнат представителите на мрежите на илюзията, и да ви вредят.

АС СЪМ Елисейя, с Любов към всички хора с Живи, Светли и Чисти Души!