Напътствие от Господ Ланто

От 22 януари 2021 г.

 

АС СЪМ Ланто

В случай че ви се пречи от представителите на мрежите на илюзията да работите своята работа, която в момента е с най-висок приоритет и бързате да я свършите, но например:
blue-dotви приспиват,
blue-dotили ви правят да сте нервни, лесно дразними, обидчиви,
blue-dotили да испадате в апатия и въобще да е бес да ви се работи,
blue-dotили да работите по-бавно, когато работата ви е спешна и от вас се иска да я приключите в точно определен срок, и той наближава, а на вас още много ви остава, и се стараете с всички сили да работите по-бързо, но бес никакъв ефект
blue-dotи т.н.,
тогава се обърнете към Единния Отец и Му обяснете каква е ситуацията при вас, и Му кажете, че макар де сте направили всичко, което е по вашите сили и да сте дали най-доброто от себе си, сте бес да можете да се справите сами, тъй като някой от фин план, а и не само, много ви препъва и вреди.

И Го поканете, искрено поискайте и помолете подкрепа и помощ Свише да ви се даде, та да се справите навреме и доброплодотворен и най-висококачествен да е вашия труд.

Оставете ситуацията в Неговите ръце и всичко да се случи по Неговата Свята Воля, както е най-добре от Негова гледна точка – на Единния Отец. Божествената си Любов Му отправете и Му поблагодарете от все сърце и душа. А след това много често, винаги когато можете, го правете отново и отново.

Колкото повече благодарите и отдавате Божествената си Любов на Единния Отец, от все сърце и душа, толкова по-високоскоростно и по-добре ще потръгнат вашите дела и ще свършите накрая работата си навреме и с лекота!

Господ Ланто