Напътствие от Богинята на Божествената Свобода

при Господ Шива

От 31 декември 2020 г.

 

АС СЪМ Богинята на Божествената Свобода,

Мили деца на Светлината с Живи, Светли и Чисти Души, почти всички вие имате нужда да се Освободите от някои неща в живота си и на фин план, и на материалния.

Сами преценявайте какво най-много ви пречи тук и сега, в тоя момент, и във всеки следващ. И ако ви е трудно да се справите сами, можете да ме поканите, искрено да поискате и помолите да подкрепя усилията ви, та да се освободите от това нещо с по-голяма лекота, високоскоростно и в пълнота.

А когато се окаже, че ви е доста трудно да преодолеете даденото нещо и да се освободите от него, дори и след Моята намеса, бихте могли да се обърнете и към Моята Духовна сестра – Богинята на Божествената Свобода при Господ Алфа. И да ни поканите, искрено поискате и помолите и двете едновременно да ви подкрепим да се освободите.

Но помнете – едно достижение може да е ваше, само когато вие самите го отработите и сте се потрудили сдраво, та да се сдобиете с желания ефект. А ние от финия план да се включим да подкрепим тия ваши усилия, когато ви се пречи да сте успешни, от представителите на някои мрежи на илюзията.

Едва тогава, когато се сдобиете с даденото достижение, почвате да го проявявате и да имате достъп до неговите благоприятни последствия и добри плодове. А също и ефекта, с който сте се сдобили, е дълготраен напред във времето.

Много си струва работата ви в тая насока, понеже в бъдеще може да се окаже, че ви е нужно да имате колкото се може повече достижения и отработени Добродетели и Съвършенства!

Богинята на Божествената Свобода