Напътствие от Порция – Богиня на Божественото Правосъдие

От 28 декември 2020 г.

 

АС СЪМ Порция,

Темата на моето днешно Напътствие е Божественото Правосъдие.

Господните Повели (Заповеди) и Правила (Закони) е нужно стриктно да се следват, в случай че човек е бес да желае да му се налага да се расправя с човешкото правосъдие на материалния план.

Понеже когато човек е в бесиспълнение на Господните Повели и Правила (Господните Заповеди и Закони), тогава неминуемо му се случва расправия с човешкото правосъдие в живота му, т.е. липсва как това да го отмине.

А в случай, че с измама го отмине расправата с човешкото правосъдие, тогава е най-зле, тъй като го чака напред в живота исплащане на всички дългове с огромни лихви! Това става под формата на всякакви неблагополучия, които водят до загуба на ценни по отношение на дадения човек ресурси/вещи/положение в обществото/професионален статус и т.н.

В случай, че човек е увредил нечие сдраве и го е отминало човешкото правосъдие, тогава му предстои твърде тежко да се расплати чрес загуба на своето собствено сдраве.

Същото е и по отношение на парите, на семейните отношения и на всичко друго. Например ако човек направи престъпление според Господните Правила (Господния Закон) и убие друг човек или го нарани, по който и да е начин, в случай че тоя човек е жена, още повече ако е неговата любима или ако е женен – неговата собствена съпруга или пък майка му, още в текущото си въплъщение тоя човек ще е бес дъщеря и ще му се раждат само синове, а ако вече има дъщеря, много е голяма вероятността нещо да й се случи и тя или много млада да умре, или да е много нещастна в живота си след това!

И обратното също важи – когато някой съгреши и престъпи Господните Повели и Правила (Господните Заповеди и Закони) и убие или нарани по който и да е начин мъж, след това е бес синове и му се раждат само дъщери, а ако е имал син или синове, те, и най-вече първородния, се расплащат по отношение на греховете на родителя си или с ранна смърт, или с нещастен живот.

И след това такива семейства и родове ако са бес да са се исдължили по отношение на съответния грях/престъпление, и следващите поколения, т.е. техните потомци, се расплащат. И обикновено в такива родове всички живи деца на тоя родител имат само синове или само дъщери, а също и техните деца, и т.н., докато се трансформира тая родова карма.

А в случай, че човек навреди и на мъже, и на жени, на 100% бесплоден остава той самия и е бес собствени деца след това. А в случай, че е имал деца до тоя момент, след това те са бесплодни и такъв род отмира.

Същото е и по отношение на всички други области на живота.

Когато човек открадне от някого нещо и е исбегнал човешкото правосъдие, се расплаща след това чрес големи загуби – парични, на имоти, на ценни вещи – крадат го, мамят го в живота него или други членове на семейството му, което го разсипва финансово. И това продължава, докато исплати всичките си дългове с лихвите. А това, което губи, в енергия се дава на пострадалия. И след това щастието се усмихва на пострадалия, понеже той бива компенсиран Свише и получава освен несправедливо загубеното/отнетото му, но и много повече – с всички лихви, според както Господ отреди!

Така че, прелюбими деца на Светлината, искате ли
blue-dotда сте сдрави, успешни, благосъстоятелни и щастливи в живота – вие и вашите най-блиски роднини
blue-dotи да процъфтява целия род, на който вие сте родоначалниците,
blue-dotи всички ваши потомци да ви почитат, уважават и споменават с добро,
бъдете Добродетелни!

И научете и децата си да бъдат такива, дори и бес да ги учите пряко. Чрес примера на целия си живот ще ги научите – и децата, и внуците, и правнуците си, да бъдат добродетелни. Понеже това ваше достижение ще им се предаде на ниво поле, на фин план. И те с лекота ще го следват и повтарят в своя живот.