Дар – Благослов на Единния Отец

по случай 10-я рожден ден на сайт ЕДИНЕНИЕ от 8 октомври 2020 г.

 

АС СЪМ Единния Отец,

Прелюбими Мои деца на Светлината, Честит 10-ти рожден ден на сайт ЕДИНЕНИЕ!

АС СЪМ Единния Отец Благославям всеки човек с Жива, Светла и Чиста Душа,

1)да успее да спре да съди и осъжда (1)себе си; (2)ближните си и (3) всички други. Това би ви било много в помощ. На всички нива, във всички Времена, Време, Полувреме и след това!

2)да спре проявите на всяка друга негативност, включително агресия, желание ка насилие, гняв, расдразнение, липса на Божествена Любов, ревност и т.н.

3)да усилва все повече с всеки следващ ден Божествената Любов в себе си, като я отправя към ближните си все по-често, всеки ден, и в пространството също да я отправя на всички Живи същества от Светлинната мрежа, на Бога в себе си – т.е. на своята Висша част.

 

Послание-Картина – Дар от Единния Отец

по случай 10 годишнината на сайт ЕДИНЕНИЕ

Скъпи приятели, според даденото Напътствие от Единния Отец, Посланието-Картина – Дар ще може да бъде сканирано и качено веднага след това на сайта минимум 1 месец след приемането му, в точния ден, когато Единния Отец укаже.

Най-добре е до тогава който желае, всеки ден да благодари на Единния Отец относно тия два Дара, които Той по Великата си Милост ни дари на всички нас – горния Благослов и Посланието-Картина, и да му отдава Божествената си Любов.

 

 

картина