Напътствие от Владичица Нада

От 21 септември 2020 г.

 

АС СЪМ Нада,

Прелюбими деца на Светлината,

Дойдох да ви кажа колко важно е всеки един от вас, в които огънят на Живия Живот гори и чиито Души са Светли още от самото им сътворяване и са съхранили своята Чистота, да се съхраните и в бъдеще все такива Живи, Светли и Чисти! Това е най-важната ви работа, с най-висок приоритет, прес всички Времена, Време и Полувреме, които предстоят! Още по-ценно е, когато и семейният ви партньор, и вашите деца, са с Живи, Светли и Чисти Души.

Понеже само като сте с Живи, Светли и Чисти Души, можете да преминете прес Портала на Великия Преход в Новия свят на 6-тата човешка раса, когато времето настане. И в тоя свят, който Единния Отец отреди, сътвори и вече приготви и ви очаква да дойде времето да го населите, родът ви там да расте и да се множи!

Постигането на тая цел налага да положите усилия в тия времена, в които живеете тук и сега, всеки от вас да бъде:
blue-dotдоброплодотворен във всичките си мисли, чувства, слова и дела,
blue-dotда пребъдвате в Радост, Мир и Хармония и в Хармония, Мир и Радост, и в Божествена Любов и
blue-dotда се грижите Сдрави на Дух, Душа и тяло да бъдете.

Относно вашите деца, искам да ви река, че е много добре да им давате колкото се може повече работа всеки ден! И двамата родители, и бабите и дядовците също! Колкото повече, работят децата, толкова по-добре! Правете го постепенно и бес да се усетят, постоянно да работят нещо, което е подходящо според това на колко години са. Най-важното е да работят едновременно с вас, във вашето поле на полаган радостен труд, да увлечете и тях. Правете нещата в домакинството всички в смях и веселие, а после поиграйте с децата. Направете съвместния си живот интересен и радостен.

АС СЪМ Нада, с увереност във вашите способности, самодисциплина и усърдие, докато вършите тая работа с най-висок приоритет, относно която ви говорих досега, понеже тя е важна част от Мисията на това ваше въплъщение!