Въпрос и отговор 151

Пророчествата

Въпрос, пратен на полски до сайт ЕДИНЕНИЕ на 29 август 2020 г., и неговият отговор, даден от Присъствие на Единния на 9 септември 2020 г.

 

Въпрос: Мили Татко Единни, бих искала да попитам с каква цел е било дадено на Прелюбимият Йоан да види всичко това, та да напише Апокалипсиса. След като той сам не е схванал какво вижда и никой човек, четящ тая книга не схваща какво е написано там и какво означава това.

Всъщност, то повечето пророчества са писани и формулирани по такъв начин, че не се знае какво означават. И читателите считат, че са много неразбираеми. Така че мили Татко Единни, моля Те да обясниш, какъв е смисъла да се пише и пророкува нещо, което след това така и никой не разбира?

Благодаря относно отговора.

Отговор: На Йоан много добре му беше ясно какво вижда и какъв е смисълът, но му бе диктувано Свише в какви Слова да облече видяното, така че да остане явното скрито и кодирано до Времена, Време и Полувреме, когато ще стане явно и ясно на всички. А сега щом още е бес да бъде понятно, това само е белег, че времето още е бес да е настъпило. Понеже ако сега хората го разбираха какво е, твърде вероятно и да е бес въобще да настъпи, или ако се случи, илюзията да попречи това да стане по най-добрия начин!

И ако беше ясно още от началото, досега тоя текст при преводите би бил променен много пъти от представители на мрежите на илюзията до неузнаваемост! И когато времето на неговото испълнение настъпи, това даже нямаше и да се усети от хората и те да са предупредени, и да са наясно какво следва, и да се приготвят, та да оцелеят!

А така, като никой не го расбира, Пророчеството много точно бе превеждано, бес да бъде променяна и една дума от него и дойде до вас бес промени прес двете хилядолетия, откакто бе получено.

И текста оцеля!

Словото Господно в текста също оцеля!

Така оцеля и енергийната съставляваща на Словото Господно, чрес която се дава Помощта Свише, когато времето на испълнение на Пророчеството настане, което е най-важното!

Така е и с повечето други Пророчества, давани Свише на Пророците прес вековете.

АС СЪМ Присъствие на Единния