Напътствие

от Будда Вайрочана

От 07 май 2020 г.

 

АС СЪМ Будда Вайрочана

Искам да ви информирам, че Росица Авела прие Моя Лик от исключително високо енергийно и вибрационно ниво, веднага след като бе работила доста дълго време с Единния Отец и всичките ѝ четири нисши тела и чакрите ѝ бяха наситени с Неговата Енергия! Такова нещо досега е бес да се е случвало на планетата РАЙМА (Земя) в която и да е нейна епоха.

Тоя Лик в енергия е най-добрият от всички Мои Ликове, статуи и каквото и да е Мое изображение, сътворявано от ръката на въплътен човек, пък бил той и Висше Същество на Светлината.

Това, което АС СЪМ имам да ви предам, е:

Всички новоприети на сайт ЕДИНЕНИЕ Ликове и Напътствията към тях ги даваме по специална Велика Милост на Единния Отец, та чрес тях да получавате Енергия тогава, когато имате нужда, а е бес да ви се дава Свише такава, тъй като ще е опасно. Предстои да минете прес такъв период.

Моята препоръка към вас – към всички хора с Живи Светли Души, е да се отнасяте с голямо уважение към Нашите Ликове и Напътствията, които ви даваме и в благодарност да ни отправяте Божествената си Любов от все сърце и Душа.

Останалата част на това мое Напътствие към вас предстои да го дам, когато времето настане, ако Господната Свята Воля на Единния Отец е бес промяна към оня момент.

Грижата ни и помощта, която даваме, та да оцелее човешкия род на тая планета, са исключително големи.

Вашата отговорност е да ги приемате навреме и да се постараете да съхраните Душите си Живи, Светли и Чисти.

АС СЪМ Будда Вайрочана, в Равност, Спокойствие и Хармония Велика с Всемира. Учете се на тия Божествени качества. Ще са ви много нужни в бъдеще!

ОМ