Въпрос и отговор 146

Covid-19
Част 1

25 април 2020 година

 

Росица Авела: На сайта и по всякакъв друг начин при мен постъпиха доста въпроси по повод на Covid-19 (Корона-вирус 2019г.). Дойде времето да се публикува на сайта информацията, която ми е дал Единният Отец до тоя момент:

 

Първопричини, обуславящи на фин план инфектирането с Covid-19

1) осъждането;

Поради тая причина на 01.01.2020 г. в Новогодишното си Напътствие ви Благослових да сте бес осъждане помежду си и към всеки друг, тъй като това е в пряка връска с вашата чистота на всички нива! И още повече ще се усилва това следствие от осъждането. Ще стане толкова исключително силно вредоносно, че дори би могло да бъде животопрекратяващо в бъдеще!

2) сексуалната освободеност;

3) правене на фотографии и видеоклипове, и всякакви други изображения на Живия Живот – на планетата и на всичко Живо на нея, които са в нарушение на Втората Моя Господна Повеля;

4) нарушението на всички други Господни Повели и Правила.

Горното важи по отношение на Живите човешки същества. А всички, които вече са погубили чистотата си и са предоставили храма си – материалното си тяло и трите нисши фини тела, т.е. Душата си, на същности от които и да са мрежи на илюзията, които са вън от обхвата на Моите Повели, също могат да бъдат инфектирани и да напуснат въплъщението си в човешко тяло.

 

Някои предохранителни мерки срещу инфектиране с Covid-19 на материален план

1) Най-добре е да сте с маски, когато сте вън от къщи;

2) много добре да си миете ръцете – продължително обстойно миене с много сапунена пяна и обилно плакнене с вода, винаги когато се приберете в къщи, а също и преди ядене, преди и след отиване до тоалетната и преди да докосвате при нужда лигавиците на очите, носа, устата, ушите, а също и на гениталиите и ануса;

3) бес въобще да се пипате, както с голи ръце, така и с ръкавици по очите, в носа, в ушите, когато сте вън от къщи;

4) внимавайте много да сте бес рани и особено по ръцете и лицето, т.е. по откритите участъци на кожата. А ако се случи да имате открити рани, е нужно, преди да отидете навън от къщи, плътно да ги покривате с лепенки, които да махнете чак когато се приберете у дома;

5) ръкавици носете, когато сте навън;

6) след всяка употреба, докато сте още с ръкавици, слагайте само и единствено в найлонова торбичка или в специална кутийка или в малък несесер личната си карта, която давате на органите на реда, в банката и където другаде е нужно, а също и банковите карти, които слагате в банкоматите и пост-терминалите, и картите, с които получавате намаление от търговски обекти и т.н. Така ще ви е по-лесно след това да дезинфекцирате всички тия карти като се приберете у дома, а също и самия калъф/несесер, а найлоновата торбичка да смените с нова.

7) банкнотите и монетите пипайте само с ръкавици и ги поставяйте в найлонов плик или портфейл, който да стои на място бес достъп до деца и домашни любимци.

Присъствие на Единния

 

Въпрос и отговор 147

Covid-19
Част 2

26 април 2020 година

 

Росица Авела: На сайта и по всякакъв друг начин при мен постъпиха доста въпроси по повод на Covid-19 (Корона-вирус 2019г.). Дойде времето да се публикува на сайта информацията, която ми е дал Единният Отец до тоя момент:

 

Въпрос: Един пророк от 19-ти век предрекъл, че ще има болест, от която ще умират много хора по света – това Covid-19 ли е?

Отговор: Да, и не само. Той предрече и че и други болести ще има. И това също е вярно и тепърва предстои.

 

Въпрос: Същият тоя пророк предрекъл, че лекарството срещу тая болест е просто и е наоколо, и в самия човек дори. Какво/кое е то, мили Татко Единни?

Отговор:

1. Чистотата:

blue-dotна околното пространство, където живее човек;
blue-dotна почвата;
blue-dotна водата;
blue-dotна въсдуха;
blue-dotна храната – бес генно модифицирани организми (ГМО) и на 100% растителна (веган);
blue-dotоткъм осъждане;
blue-dotна мислите;
blue-dotна чувствата;
blue-dotкармичната;
blue-dotот вредоносни програми, кодировки и блокажи и от техните вредоносни плодове и последствия;
blue-dotот отрицателни състояния на съзнанието;
blue-dotот вредни навици и пороци;
blue-dotна делата и техните плодове – да са добри от Господна гледна точка!

2. Вярата в Бога и Господа, като на първо място е Вярата в Мен – Единния Отец на всичко и всички в тая Вселена.

3. Отправянето на Благодарност и Божествена Любов към Мен – Единния Отец, и отправянето на Божествена Любов към обитателите на Висшите Небесни Октави на Светлината – Висшите Същества на Светлината, към Бога във вас и към всички Живи същества – към Живия Живот на вашата планета.

Присъствие на Единния

 

Въпрос и отговор 148

Covid-19
Част 3

27 април 2020 година

 

Росица Авела: На сайта и по всякакъв друг начин при мен постъпиха доста въпроси по повод на Covid-19 (Корона-вирус 2019г.). Дойде времето да се публикува на сайта информацията, която ми е дал Единният Отец до тоя момент:

 

Въпрос: Същият тоя пророк от 19-ти век предрекъл, че ще оцелеят само хората, които постят и испостят докрай – това актуално ли е сега, когато сме по време на пандемията от Covid-19? Мили Татко Единни, добре ли е да ограничим приемането на всякакви животински продукти?

Отговор: Малко е да ги ограничите. Нужно е да прекратите на 100% консумацията им! Да се храните с животински продукти е равносилно на бъдещо инфектиране с някоя от болестите, които сега върлуват, включително и с Covid-19, или с някоя от болестите, които предстоят.

 

Въпрос: Колко процента от инфектираните с Covid-19 остават живи?

Отговор: Тоя въпрос оставям бес отговор, тъй като отговорът подлежи на промяна и може да бъде друг във всеки следващ момент.

 

Въпрос: Кои/какви хора са това (които остават живи)?

Отговор: Остават живи тия, които на много дълбочинно ниво искрено и силно се покаят пред Мен, Вярват в Мен (т.е. в Господа) и Ме поканят, искрено искат и молят помощ да им дам да оживеят и решат по-нататък да живеят в Бога и в Господа, в точно съблюдаване на Моите Повели и Правила* и добри да са плодовете на всичките им мисли, чувства, слова и дела!

 

Въпрос: Когато човек е болен от Covid-19, инфектира ли хората наоколо си, с които контактува?

Отговор: Да.

 

Въпрос: А в скрития/латентен/инкубационен период на Covid-19 инфектираните с него распространяват ли тоя вирус около себе си и как? И такъв човек, който е инфектиран, но все още болестта е бес да се е проявила, инфектира ли хората, с които контактува?

Отговор: Отрицателен отговор. Друг е въпросът, че някои хора прекарват болестта на крак, бес да усетят, че са инфектирани и болни, и инкубационният период на вируса в тялото им е приключил, и те вече са се превърнали в распространители на вируса.

 

Въпрос: Тоя период колко дни е – 14 дни, 24 дни или четиридесет и няколко, както бе обявено в медиите?

Отговор: Променя се. И промяната може да е всякаква според степента на всеобщата чистота или замърсеност на дадения човек на всички нива.

Някой може още след 14-я ден от инфектирането да почне да ръси вируса наоколо си и дори по-рано, а и много по-рано, а може и по-късно, и много по-късно, във всеки един момент, включително и след 24-я ден, и доста след 24-я ден. Вирусът стои в човека и се активира веднага, щом той прегреши/съгреши и наруши Моите Повели и Правила.

Присъствие на Единния

 

под линия

* Господните Повели и Правила – виж в част Работа в Духовността