Въпрос и отговор 141

Разпознаване на ГМО

Въпрос, изпратен от Великобритания до сайт ЕДИНЕНИЕ на 30 юни 2019 г., и неговият отговор, даден от Присъствие на Единния на 27 юли 2019 г.

 

Въпрос: Мили Татко Единни,
в 5-те Правила-Напътствия за опазване чистотата на човешката душа (Отстранен документ) ни е указано да се покриваме с плат от естествени влакна като лен и памук, а също дрехите ни да са от такива платове.
В 10-та част на срещата в Полша на 23-24 януари 2016 г. пък се казва че ГМО продуктите са вредоносни, тъй като отнемат енергията ни. Тоест, подразбира се, че платовете, които би било добре да ползваме, е нужно да са без ГМО съдържание.
Въпросът ми е как да разпознаваме дали даден памучен, ленен или конопен плат е 100% естествен, без каквото и да било съдържание на генетично модифицирани растения?
Благодаря за отговора, Мили Татко Единни.

Отговор: Много добър въпрос.

У всеки човек, в когото Живия Живот струи, е заложен механизъм да открива всичко вредоносно за него.

Откриването на вредоносните тъкани е подобно на откриването на вредоносната храна, включително тази, която е приготвена от ГМО продукти – човек започва да се чувства по-зле от преди:
blue-dotХраната му е безвкусна и спира да му се яде от нея и му се прияжда нещо друго;
blue-dotДрехите започват да го притесняват, да се чувства дискомфортно в тях и му идва силен импулс да се облече с нещо друго.

В такъв случай е нужно човекът да е с будно съзнание и готов веднага да направи нужните промени, като отстрани тази храна и/или дрехи и ги замени с други.

И още нещо – за да се повиши чувствителността на човека да улавя всичко вредоносно за него, би било добре всяка сутрин, като се събуди, да каже още докато е в леглото:

Господи, аз …….. (името), изисквам, искрено искам и моля
за помощ Свише да ми се увеличи чувствителността
да разпознавам всичко, което ми е вредоносно през днешния ден,
за което Благодаря! Благодаря! Благодаря!
Любя Те от все сърце и Душа, с цялата си Божествена Любов, Мили Татко Единни!
Поклон*

АЗ СЪМ Присъствие на Единния

 

line

* Бележка на Росица Авела:

Когато в края на някоя духовна практика е написано „Поклон”, това означава, когато човек прочете текста, да се поклони на Господа или на това Същество на Светлината, към когото отправя призива/молитвата…. и при навеждането надолу в поклона мислено или на глас да каже: „Благодаря Ти, мили Татко Единни!” или „Благодаря Ти, …… (името на Възнесеното Същество на Светлината)!”, а при изправянето: „Любя Те, мили Татко Единни!” или „Любя Те, …… (името на Възнесеното Същество на Светлината)!”