Въпрос и отговор 131

Приготвяне на хляба

Въпрос, изпратен до сайт ЕДИНЕНИЕ на 5 октомври 2018 г., и неговият отговор, даден от Присъствие на Единния на 17 януари 2019 г.

 

Въпрос:

Вече знаем, че би било добре
който може, сам храната си да произведе,
поради това задавам следния въпрос:
Какъв хляб е за предпочитане да се яде?
Нарязан или цял,
ръжен, лимец или пълнозърнест –
разнообразието доста голямо е.
А също и каква препоръка още би могла да се даде?

И всичко да бъде според Твоята Свята Воля, Господи!
АМИН   ТАКА ДА БЪДЕ   ОМ
Мили Татко Единни, от все сърце и душа
Ти благодаря за възможността
да задаваме въпроси и да получаваме Учение чрез сайт ЕДИНЕНИЕ!
Благодаря! Благодаря! Благодаря!

Отговор:

Хлябът е най-добре да се яде,
когато сам човекът или някой от неговите близки у дома го замеси и изпече
и когато е вложил в него от своята Божествена Любов
и за Добруване, Здраве и Щастие Благослов.

А също така на помощ при приготвянето му най-близкото до своето сърце
Възнесено Същество на Светлината предварително да призове
и да го помоли да участва и да му наспорява труда,
за да се хранят с хляба след това
всичките четири низши тела.

Най-важното от всичко, което трябва да помни всеки,
който е на този сайт адресат,
е като набухвател да използва единствено сода бикарбонат,
да забрави завинаги за каквито и да са дрожди и мая
и да слага в хляба билки и по малко семена,
за да бъде жив, здрав и щастлив в тези времена!

Тестото се оформя на малки кръгли топчици,
когато се слага в тавата,
и този, който прави хляба, е добре да изрече:

На всеки, който този хляб яде,
да се опази жива, здрава и цяла Душата!
И всичко да бъде според Твоята Свята Воля, Господи!
АМИН   ТАКА ДА БЪДЕ   ОМ
Благодаря Ти, Господи, за всичко
и Те Любя от все сърце и душа,
с цялата си Божествена Любов, Мили Татко Единни!

АЗ СЪМ Присъствие на Единния