Въпрос и отговор 126

Отиване на Марс

Въпрос, изпратен до сайт ЕДИНЕНИЕ на 24 декември 2018 г., и неговият отговор, даден от Присъствие на Единния на 11 януари 2019 г.

 

Въпрос: Господи, какво е това желание за ходене на планетата Марс? За какво се опитват да отидат там хората? Има ли нещо, което трябва да се знае за тази планета? Благодаря Ти, Господи, благодаря и на всички, които ни помагат по Твоята Свята Воля.

Отговор: Преди доста много време, според вашите мерни единици, на Марс имаше живот на материален план. Част от душите, живели там, сега са във въплъщение на планетата Земя и ги влече към Марс, и мислят за него, и искат да стъпят на него, и да видят какво е останало там. И това е напълно естествен подтик, тъй като те все още са енергийно свързани с Марс, понеже се явява тяхна изначална родна планета.

Какво означава родна планета: това е планетата, на която душата е дошла в текущото си въплъщение.

Какво означава изначална родна планета: това е планетата, на която душата е отишла във въплъщение за първи път, след като е била създадена. С тази планета тя остава в енергийна връзка, където и да се въплъщава след това. И на тази планета се въплъщава отново и отново, за да си почине между някои по-тежки въплъщения на други места. В такива по-леки въплъщения душата се чувства у дома си, на точното място, и е много щастлива. А когато тази изначална родна планета е унищожена и въобще не съществува или е станала пустош и е без възможност да бъде населявана на материален план, душите, дошли във въплъщение на нея за първи път, се чувстват ощетени и сиротни на най-дълбочинно ниво и се стремят към нея, ако са наблизо, както е при вас в случая – Земята и Марс са в една обща слънчева система и планетите са дори една до друга.

Мили Мои деца на Светлината, в този момент на Земята са дошли във въплъщение души от толкова много и най-различни места във всемира, колкото никога досега не е имало на тази планета! Затова бъдете с разбиране към всеки човек, бъдете толерантни и най-вече бъдете без осъждане към когото и да било за каквото и да е!

АЗ СЪМ Присъствие на Единния