Въпрос и отговор 123

Вредоносни илюзорни чувства

Въпрос и неговият отговор, даден от Присъствие на Единния на 6 януари 2019 г.

 

Въпрос: Мили Татко Единни, каква е причината и първопричината, че понякога хората изпитват болки, които могат да бъдат от всякакъв вид, и са с безсъние и други оплаквания, а като отидат на лекар и си направят изследвания, всичко в тялото им е нормално?
Например някой човек получава усещането, че някой налива киселина между краката му, и това му пречи да спи, понеже изпитва силно чувство на парене, горещина и болка. И това се повтаря нощ след нощ, той остава без сън и се чувства все по-зле?

Отговор: Всички тези вредоносни илюзорни усещания и чувства, а те могат да са най-различни и все неприятни за човека, и дори застрашаващи неговото здраве и чистотата на Душата му, се причиняват на фин план от някоя същност или от цял екип от същности от някои от мрежите на илюзията.

Без нужда сте да знаете кой или кои са тези същности, от кои мрежи на илюзията са и какво целят. Това би било излишно любопитство. Напълно достатъчно е да знаете, че физическото тяло на човека е здраво, а всички тези чувства се влагат в съзнанието му отвън от силите на илюзията, за да му се причини страдание и да е без възможност да спи, и да му се изчерпва по този начин енергията.

Най-доброто, което може да направи човек в дадения пример, е първо да изрече:

„Това е илюзия!
Благодаря Ти, Господи, че този огън и болка си отиват завинаги от моите крака!
Благодаря! Благодаря! Благодаря!
Любя Те от все сърце и Душа, с цялата си Божествена Любов, Мили Татко Единни!”

А след това да направи Духовната практика „Покаяние, Прошка и Благодарност в 7 стъпки”.

Благославям ви, мили деца на Светлината, в които Огънят на Живия Живот гори, да се сещате да правите точно това, което сега ви указах, винаги, когато се появи каквато и да е болка и каквото и да е оплакване като болезнено чувство на пробождане, на горещина, на студ и т.н., още в самото начало.

Това вмешателство става възможно поради наличието на излизаща в този момент за отработване отрицателна карма, вредоносна програма, … и т.н., които би могло да бъдат преобразувани с лекота и да се освободите завинаги от тях,
blue-dotкато се покаете от все сърце и Душа пред Мен – Присъствие на Единния, за всичко, което сте съгрешавали във всички ваши въплъщения досега, и така сте се сдобили с отрицателна карма и/или вредоносни програми, които позволяват в този момент на силите на илюзията да ви причиняват това страдание;
blue-dotда им простите на всички тези сили на илюзията, които ви причиняват страданието, също от все сърце и Душа,
blue-dotи да Ми възблагодарите с много Радост и изпълнени с Божествена Любов към Мен,
т.е. да направите възможно най-висококачествено Духовната практика „Покаяние, Прошка и Благодарност в 7 стъпки”.

АЗ СЪМ Присъствие на Единния