Въпрос и отговор 114

Как да се погребват близките

Въпрос, изпратен на полски език до сайт ЕДИНЕНИЕ на 14 август 2018 г., и неговият отговор, даден от Присъствие на Единния на 8 септември 2018 г.

 

Въпрос: Мили Татко Единни, добре ли е от Господна Гледна точка да се кремира тялото на човек, който е излязъл от въплъщение? Има ли значение към коя мрежа е принадлежал човекът, докато е бил жив?

Благодаря Ти, Мили Татко Единни, за отговора.

Отговор: Относно въпроса за кремирането, а също и как е най-добре от Господна гледна точка да се погребват починалите – отговорът може да бъде различен в различните времена и епохи в зависимост от чистотата на планетата и от процесите, които протичат, а също и в какво положение се намира човешкото общество към момента.

В крайните преходни времена се въздържам да дам препоръка, тъй като времената все по-често се менят, ситуацията на планетата също, включително и самото човешко общество и това, което бих казал сега, много скоро е възможно да изгуби актуалността си и дори точно обратното да е за предпочитане да се прави.

Най-добрата препоръка е всеки да следва това, което сърцето му диктува, а също и според общоприетото за даденото място, където се е случило събитието, и според възможностите на момента.

Най-важната грижа на близките, когато човек направи прехода, е за неговата Душа – да са спокойни близките, за да може тя да се възнесе!

АЗ СЪМ Присъствие на Единния