Въпрос и отговор 113

Семейно здраве и щастие

Въпрос, изпратен до сайт ЕДИНЕНИЕ на 29 януари 2018 г., и неговият отговор, даден от Присъствие на Единния на 30 март 2018 г.

 

Въпрос: Има ли съвет/напътствие от Господ или от моя Учител на фин план от Йерархията на Светлината, който да ми бъде даден?

Отговор: Да, давам му Напътствието на този мъж по-често да прави следното:
1) Да казва на съпругата си колко много я Люби с Божествена Любов и да го прави! А като й го казва, да я гледа с нежност най-голяма и с разбиране към нейната Светла Душа, на която й е трудно в този свят.
2) Да казва на съпругата си колко високо цени всичко, което тя прави в къщи за него и за техния дом и семейство. И да й благодари сърдечно.
3) Да казва на съпругата си, че е щастлив, че са се срещнали и че заедно вървят по Пътя на живота и я има до себе си! И да я прегърне топло и нежно!
И да й каже нещо, което тя е направила него ден, което на него му е харесало.
А и тя да му отвърне със същото, ако пожелае, още по-добре би било!
И след това двамата заедно накрая да Ми благодарят за каквото пожелаят, например за това, че ги събрах в семейство, и да Ми благодарят за Учението, което получават чрез Росица Авела на сайт ЕДИНЕНИЕ и което им помогна да решат да се венчаят и енергийната им защита така да се увеличи, и т.н.!

 

Когато човек се държи с Божествена Любов към своя семеен партньор – било то мъжът или жената, това носи радост и на двамата и така се преумножава Божествената им Любов, което от своя страна води до естествено увеличаване на имунитета.

Съпротивителните сили на организма са многократно засилени у хората, които живеят в семейство, имат съградена и здрава обща семейна аура и в това семейство царят мир и сговор, радост и смях, Божествената Любов струи между съпрузите и те се подкрепят взаимно в трудните моменти от живота си.

Такива хора са обикновено в добро здраве на физическите им тела. И здравето им е още по-добро, когато и двамата живеят в спазване на Господните Заповеди и Закони, понеже това вече е семейство в Бога и пред Господа.

Всичко това важи обаче, когато те са и кармично достатъчно чисти и без тежки обременявания с родова карма.

АЗ СЪМ Присъствие на Единния