Въпрос и отговор 104

Самодивите

Въпроси по темата „Самодиви” и отговорите им, дадени от Присъствие на Единния на 25 септември 2017 г., на 13 ноември 2017 г. и на 19 февруари 2018 г.

 

Въпрос 1: Мили Татко Единни, самодивите са един от персонажите на народните приказки. Какви са те?

Отговор: Самодивите са създания земни, еволюиращи на планетата, на друг план на Битието.

В старите древни времена те можеха понякога да преминават в този материален план, когато по време на пълнолуние се отваряше енергиен портал, и танцуваха голи в гората на някоя поляна, близо до портала, тъй като в техния план липсват зелена трева и дървеса поради кармичната им обремененост. Затова, като се озоваваха в този материален план, дивашки ликуваха, пееха и танцуваха, а след това бързаха да се приберат на техния план, тъй като, ако някоя останеше, умираше за няколко дни поради голямата й кармична обремененост. А бяха голи, тъй като само така можеха да дойдат в този свят от техния.

 

Въпрос 2: Какво означава някой да се е хващал на самодивското хоро?

Отговор: Когато някой мъж минаваше и се захласваше по тях, те го разсъбличаха и него гол и той започваше да танцува с тях, а след това и секс да прави с всички тях и толкова се замърсяваше кармично, че след като те напускаха поляната и този план, той умираше малко след това – до няколко дни или моментално правеше бърз преход още както си беше гол-голеничък. А ако някой беше по-малко чист кармично, още по време на секса издъхваше. Понеже жизненият му потенциал беше по-нисък и те му изпиваха живеца докрай.

Самодивите се опитваха да привличат мъже да дойдат при тях, тъй като искаха и вземаха тяхната енергия, сила и мощ, техните достижения и кармична чистота – т.е. на принципа на скачените съдове те се изчистваха за тяхна сметка и особено много по време на секса. Затова когато някой мъж се озовеше сред тях, всяка се стремеше да мине през него. И при все това те оставаха без кармично обременяване, ако мъжът доброволно беше дошъл при тях и ги бе пожелал.

 

Въпрос 3: Сега – в тези времена, те могат ли да идват в този свят, преминавайки от тяхното измерение в нашето?

Отговор: Без тази възможност са вече след затваряне на 13-те портала, но и да я имаха, едва ли вече биха рискували да дойдат и да правят секс с някого на този план, след като на него вече присъстват представителите на новата мрежа на илюзията, а и всякакво друго присъствие има сега, в преходните времена, на този материален план.

 

Въпрос 4: Каква е причината и първопричината само женски самодиви да са идвали? А мъже имат ли на онзи план на Битието?

Отговор: Той е само за прегрешили жени на Лъча на Божествената Любов.

 

Въпрос 5: Мили Татко Единни, в част 6 на темата „Траки и евреи” (Въпрос и отговор 99) Ти каза:

„А в този материален свят сега идват във въплъщение всички души, които са най-ниско в енергия и вибрация и най-силно кармично обременени, за да им се даде шансът ускорено и ударно, максимално, доколкото е възможно, да се изчистят кармично.

А също и всякакви същности от всякакви мрежи на илюзията бе допуснато да идват във въплъщение в човешки тела, за да се почистят Небесата. Да се почистят всичките слоеве и нива на финия план от тяхното присъствие там.”

Въпросът ми е – и в света на самодивите ли тече такъв очистителен процес?

Отговор: Да, и светът на самодивите започна да се почиства. Тези от тях, които умират в оня техен по-низш свят, след като достатъчно са се мъчили там, и по този начин са се очиствали, идват във въплъщение в този материален план, във вашето измерение сега.

Така че, мили мои Светли деца, бъдете без осъждане към когото и да е, каквото и да прави! Приемайте спокойно и в равност проявите на сексуална и всякаква друга разпуснатост сред младото поколение.

Такива времена дойдоха. А след това, когато на младежите нещо им се случва и страдат или излизат рязко от въплъщение, след като достатъчно дълго са погазвали Моите Заповеди и Закони, вместо да ги съжалявате, се радвайте!

Радвайте се, че на планетата й олеква от тяхното покварено присъствие, и Ми благодарете от все сърце и Душа, и по много пъти на ден, за всичко, което се случва, понеже то е най-доброто за всеки и за всички, за целия Жив Живот!

АЗ СЪМ Присъствие на Единния