Въпрос и отговор 55

Когато се удари животно на пътя – Покаяние с 3-те стъпки
и 3 условия за безопасно пътуване

Въпрос и неговият отговор, даден от Присъствие на Единния на 15 септември 2017 г.

 

Въпрос: Какво може да направи човек – да каже/помоли/поиска прошка, ако се удари животно в колата, която той управлява?

Отговор: Много добър въпрос. При първи удобен случай този човек е добре да спре колата на крайпътна отбивка, да се покрие, преди да се отвори към Бога, и да направи следното:

Първо, човек трябва да се покае към Мен – Присъствие на Единния Отец, най-добре с „Покаянието с 3-те стъпки”:

1) Покайвам се, Господи, от все сърце и душа, за всичко, което съгреших, че така се подредих и .......... (описва се какво се е случило).

В случая може да каже: че така се подредих да ударя животното на пътя по време на шофиране, да карам невнимателно и с превишена скорост, при което бях без възможност да намаля или да спра безопасно за мен и за другите участници в движението и навреме, за да дам възможност на животното да се оттегли.

2) Аз .........(малкото име) изисквам, искрено искам и моля за прошка и за помощ Свише да спра вече така да греша!

3) Благодаря Ти, Мили Татко Единни, от все сърце и душа, за Опрощението и за помощта! Благодаря! Благодаря! Благодаря!

 

Второ, нужно е веднага да поиска прошка от самото животно и от целия му вид и царство – от все сърце и душа, с думите, които избликнат от неговата Душа, за това, че го е ранил и му е причинил страдание и/или преждевременна смърт, а също че с това причинява страдание и на неговите ближни и на целия му вид и царство!

 

Трето, нужно е, преди да продължи пътуването, да произнесе „Призив към елементалите и животните преди пътуване”:

Господи, аз ........(малкото име) призовавам на помощ всички елементали, които сте наоколо по време на моето пътуване – помогнете да се отдръпват животните достатъчно напред пред моята кола, по цялото трасе на пътя, който трябва да измина, за да останат живи и здрави и за да предпазят мен и хората, които пътуват заедно с мен, а също и моята кола, от пътен инцидент, за което ви Благодаря! Благодаря! Благодаря!
Аз .......(малкото име) призовавам и всички животни, които сте близо до пътя, по който предстои да мина: отдръпвайте се от шосето навреме, доста пред моята кола, за да останете живи и здрави и за да предпазите мен и хората, които пътуват с мен, а също и моята кола, от пътен инцидент, за което Ви Благодаря! Благодаря! Благодаря!
И всичко да бъде според Твоята Свята Воля, Господи!
АМИН   ТАКА ДА БЪДЕ   ОМ

Когато човекът, който произнася призива, е пътник в превозното средство, тогава призивът ще е:

Господи, аз ........(малкото име) призовавам на помощ всички елементали, които сте наоколо по време на моето пътуване – помогнете да се отдръпват животните достатъчно напред пред превозното средство, с което пътувам, по цялото трасе на пътя, който трябва да измина, за да останат живи и здрави и за да предпазят водача на превозното средство (шофьора, пилотите, капитана и екипажа…) и мен, и хората, които пътуват заедно с мен, а също и превозното средство, от инцидент, за което ви Благодаря! Благодаря! Благодаря!
Аз .......(малкото име) призовавам и всички животни, които сте близо до трасето на пътя, по който предстои да мина: отдръпвайте се навреме, доста пред превозното средство, с което пътувам, за да останете живи и здрави и за да предпазите водача на превозното средство (шофьора, пилотите, капитана и екипажа…) и мен, и хората, които пътуват с мен, а също и превозното средство, от инцидент, за което ви Благодаря! Благодаря! Благодаря!
И всичко да бъде според Твоята Свята Воля, Господи!
АМИН   ТАКА ДА БЪДЕ   ОМ

Този призив е добре да бъде изричан винаги преди човек да се отправи на път за където и да е, с когото и да пътува, с каквото и да е превозно средство, без значение дали е пътник или водач, веднага след като е произнесъл „Молитва към Архангел Михаил да ни охранява по всяко време” и е отправил енергията си към своето каузално тяло чрез „Призив за изричане веднага след края на каквато и да е работа в духовността”, даден от Будда Вайрочана.

Тези 3 призива се изричат само за няколко минути, но са много полезни. Те могат да спестят на всеки много излишни главоболия и неприятности и да спасят от реална опасност на пътя и от кармично обременяване.

 

Четвърто, когато човек отново се отправи на път, след като е направил препоръчаното по-горе, е нужно вече така да шофира, че когато и да се наложи, да може безопасно да спре или да заобиколи, ако на пътя му се появи животно, човек, или някакъв предмет.

 

Пето, нужно е накрая човек да Възблагодари от все сърце, че успешно е пристигнал/се е върнал, при пръв удобен случай, когато е насаме:
blue-dotна Мен – Присъствие на Единния,
blue-dotна Архангел Михаил и на всички Ангели на Защитата,
blue-dotна елементалите и на всички хора и животни, които са се отдръпвали далеч от пътя, встрани от превозното средство, с което е пътувал.

Точки трета, четвърта и пета съставят 3-те условия за безопасно пътуване.

АЗ СЪМ Присъствие на Единния