Въпрос и отговор 65

Кога се появява болка и/или болест

Въпрос и неговият отговор, даден от Присъствие на Единния на 10 май 2017 г.

Въпрос: Могат ли да болят/боледуват костите и ставите от изземването на жизнена енергия или от наличието на негативна енергия?

Отговор: Да, могат да боледуват и костите, и които и да са други органи и системи в човека, които се явяват негово слабо място, когато по-често се отнема от жизнената му енергия. Същият ефект се получава и когато човек от Светлинната мрежа се насища с отрицателна енергия за по-дълго време.

Следователно човек се разболява

1) или от продължителното присъствие на отрицателна енергия, или при рязко създаване на достатъчно голямо отрицателно енергийно поле в него и/или в околното му пространство,

2) или от липса на достатъчно жизнена енергия.

И заболяват, продължително боледуват или изцяло излизат извън строя тези органи/системи/тъкани, които са свързани на ниво поле с вида негативност или които са останали без енергийно захранване поради изчерпване на енергията от даден енергиен център (чакра), което води автоматично до неговото затваряне, за да се предпази Висшето АЗ СЪМ Присъствие от енергийно източване, а също и структурата на Душата да съхрани целостта си.

АЗ СЪМ Присъствие на Единния