Въпрос и отговор 20

Пропуснатата работа

Въпрос и неговият отговор, даден от Присъствие на Единния на 13 февруари 2017 г.

Въпрос: Когато някой човек е трябвало да свърши дадена работа, но е пропуснал да го направи на момента, а след това вече е станало късно, понеже времето да бъде направено е изтекло, от Господна гледна точка какво е най-добре да се направи?

Отговор: Да бъде без съжаления!

Каквото и да е пропуснал да направи, да бъде без съжаления!

Това би било добре да го спазвате като Златно Правило занапред, което ви давам сега, за да ви е ценен помощник успешно да продължавате напред и да насочите мисълта си към това, което предстои, и да се запитате как бихте могли да се справите по най-добрия от Господна гледна точка начин в момента с това, което имате като ресурс и какви са възможностите на момента, вместо да се потапяте в мисли за отминалото.

Винаги от всяка ситуация има изход и има вариант, и той ви се дава и ще ви се дава. И помощ, и подкрепа също!

Това отново е Правило: Знайте, че винаги има изход и има вариант, който е благоприятен, във всяка ситуация, колкото и да изглежда тя вредоносна, кармообразуваща и критична, рискова и т.н. Важното е да се запитате кое е полезното в тази ситуация и как да действате, за да е добре от Господна гледна точка.

А най-важното е вашият вътрешен сънастрой да е съвършен, за да е постоянна връзката ви с Висшите октави на Светлината и с вашите Висши АЗ СЪМ Присъствия, а също и с Учителите ви на финия план от Йерархията на Светлината.

АЗ СЪМ Присъствие на Единния