Кратко наставление

Господ Шива

1 юни 2010 г.

АЗ СЪМ Шива.

Идвам, за да дам кратко наставление за тези от вас, в които Огънят на Живия Живот гори и които желаят да ме чуят и имат намерение да изпълнят чутото.

Облеклото на повечето от хората е различно от това, което трябва да бъде, за да се чувстват добре. И това как ще се чувстват хората – добре или зле, в зависимост от вида на своето облекло, предстои да се засилва. А когато настане времето на прехода, ще има значение и това кой с какво е облечен.

Излъчването на физическото тяло, когато то е облечено с дрехи в светли цветове и от естествени растителни тъкани е различно от излъчването, когато то е облечено с дрехи в черно, сиво или в други много тъмни цветове и от изкуствени тъкани. Първото лъчение отдава енергията обратно във Висшите октави на Светлината и на другите Живи същества в материалния свят. Другото излъчване отдава енергията в света на илюзията и на съществата в най-низшите слоеве на астрала, които са се отрекли от Отца и съществуват, без да зачитат Божествените Заповеди и Закони. Всеки сам прави избора към кой егрегор да се включи и на кого да служи, и с кого да е единен и според избора си и ще получи.

Днес вие чествате деня на детето.

Добре би било да го отбележите, като отдавате Божествена Любов както на всички деца на Отца по света, така и на детето в себе си, а също и като си спомните най-прекрасните мигове от своето детство, благодарейки за тях на Отца.

И всеки да помни, че е дете на Отца си и като такова трябва да пребивава в Радостта и в Божествената Любов като всички други деца на Отца.

И да благодари постоянно на своя Съсдател, че му се дава винаги точно това, от което има нужда, за да може неговият жизнепоток да продължи своето еволюционно развитие.

Да благодари и на всички Сили на Светлината, че му се дава възможността да се освободи от това, което му пречи, за да може неговият жизнепоток да продължи своето еволюционно развитие.

Когато сте радостни и щастливи като малките деца, всеки ден и по всяко време на деня, тогава помагате да се преумножава Радостта и Щастието на всички деца на Отца по цялата Земя.

Радвайте се на Творението на Отца и на всички Живи същества и това да е вашето естествено състояние така, както е на малките деца, които са родени и растат в Светлинната мрежа. Поучете се от тях, от техните чисти сърца и от тяхното чисто съзнание и следвайте техния пример, за да може да се прояви царството Божие на Земята така, както е на Небесата.

АЗ СЪМ Шива и казах нужното. ОМ