Бележка от Росица Авела:

На 06.06.2020 година Единният Отец Ми рече, че дава нова Велика Милост на всички Същества на Светлината, намиращи се във въплъщение, които са съхранили Душите си Живи, Светли и Чисти. Тя се състои в даването на допълнителна Помощ Свише от някое от Висшите Същества на Светлината чрес Мисъл, която да се качва на сайта в дните, когато е бес да се качва Лик или Напътствие към Лика, или Въпрос и Отговор към част Учение, или нещо друго.

 

МИСЪЛ,
от Висшите Октави на Светлината,
да ни е в помощ днес и в бъдеще

 

165

01 декември 2021 г., от Единния Отец

Направете път на тия, които бързат, а вие се придвижвайте по-плавно и спокойно, но пък постоянно и най-важното - бес сътресения и злополуки. Така ще стигнете доста по-далеч от тия, които рисково профучават покрай вас и след малко спират да почиват и се отклоняват от Пътя.

 

164

29 ноември 2021 г., от Пресвета Богородица

Бъдете бес притеснения относно това как ще преживявате, понеже каквото и да се е случвало досега на тая планета, хората са оцелели. И Господ се грижи човешкия род да се съхрани, когато има хора с Живи, Светли и Чисти Души, които Вярват в Него и Му Благодарят, и Му отправят Божествената си Любов!

 

163

28 ноември 2021 г., от Владика Кут Хуми

Живейте там, където ви е леко на Душата и работете усилено кой каквото умее да върши и го влече, и което Радост му носи, понеже тоя труд богато ще ви се отплати, особено когато го вършите на място, където живеете щастливо!

 

162

25 ноември 2021 г., от Единния Отец

Пригответе се да бъдете в положителен сънастрой постоянно, та да оцелеете.

Каквото и да се случва, първата ви мисъл да е:

„Щом това се случва и Господ го допуска, следователно е Добро и ще стане още по-Добро, като поблагодаря на Единния Отец и Му отправя Божествената си Любов“. И го направете.

А втората ви мисъл да е:

„И ще се превърне в най-голямото Добро, когато всеки ден благодаря на Единния Отец и Му отправям Божествената си Любов относно всичко това, което се случва“. И го правете!

 

161

01 ноември 2021 г., от Единния Отец

Бъдете Благи, Мили и Радушни към всеки човек, в равност и бес да се намесвате самоволно в неговите дела, каквито и да са те, Живи и Сдрави ако искате да сте!

И това да ви е Правило №1 във времето, което настъпи и вече тече.

 

160

12 октомври 2021 г., от Великата Майка на Света

Насочете вниманието си към съграждане и добро съхранение, вместо към разрушение и към разпиляване и исчерпване на вашите собствени ресурси и ресурсите на планетата, та да оцелеете в следващите времена.

 

159

11 октомври 2021 г., от Гуан Ин – Богиня на Божественото Милосърдие и Състрадание

Почнете повече време да отделяте на работата в Духовността, като отдавате своята Божествена Любов на Единния Отец и на всички Същества на Светлината от Висшите октави на Светлината!

Това ви е много нужно във вашето тук и сега, и още по-нужно ще ви бъде в най-блиското бъдеще, което ви предстои.

 

158

10 октомври 2021 г., от Господ Шива

Освободете се от всичко непотребно, което е бес да ви върши работа или сменете предназначението му и почнете да го употребявате по друг начин.

Освободете се от боклука и мръсотията, от хаоса и безредието, от инертността и примиренчеството.

Така ще се Освободите от енергията на застоя и разрухата и ще смените вектора към испълване на пространството на материалния план, което обитавате и към испълване на Душите ви с енергията на Обновлението, която носи Радост и Светлина в Душите, Хармония и Баланс във всичките ви 4 нисши тела, и добро Сдраве на Дух, Душа и тяло, а също и подем на Творческата енергия и усилване на виталността.

 

157

04 октомври 2021 г., от Господ Сурия

Дишането по точно определен начин може да облекчи и улесни живота ви.

Поемете дълбоко колкото можете повече въсдух, дръжте го колкото можете повече и много бавно го исдишайте. А веднага след това направете три кратки вдишвания и исдишвания.

Повторете това упражнение 10 пъти, като се съсредоточите единствено върху начина на дишане, докато го правите, бес да мислите каквото и да е друго.

Това дихателно упражнение е благотворно и може да ви помогне, когато сте болни, уморени, нервни, под стрес, расдразнителни, ядосани, а също и когато сте разконцентрирани, апатични, депресирани, бес да ви се работи каквото и да е и т.н., т.е. отрицателно настроени по който и да е начин.

Правете го колкото пъти на ден желаете според нуждите ви, но най-много по един път на един час и не повече! И едва когато истече 1 час, можете да го правите отново.

 

156

03 октомври 2021 г., от Единния Отец

Живейте така, че като си легнете вечерта, да сте доволни от това, което сте свършили прес деня. На Душите ви да им е леко и да ви испълва чувството на добре свършена работа, която е Божествен пример, който сте вложили в тоя свят.

 

155

02 октомври 2021 г., от Пресвета Богородица

Мили мои деца на Светлината с Живи, Светли и Чисти Души, отправяйте своята Божествена Любов към своите майки и ги обливайте с нея всеки ден – и тия майки, които са още във въплъщение, и тия, които вече са го напуснали!

По тоя начин всеки от вас подсилва своята майка, когато тя е Същество на Светлината и ѝ дава шанса и тя на свой ред много повече да му помага и да го подкрепя в живота. А в случай, че вашата майка по своята същност е представител на която и да е от мрежите на илюзията, като ѝ отправяте Божествената си Любов, вие блокирате вредното ѝ влияние и увеличавате своя собствен шанс да сте по-щастливи в живота.

 

154

20 септември 2021 г., от Владика Кут Хуми

Всеки ден отделяйте време да обливате с Божествената си Любов Единния Отец, Господ Алфа – вашият Отец Небесен и Висшата си част, а също и Живия Живот на тая планета и нея самата също. И това да ви се превърне в начин на живот!

 

153

15 септември 2021 г., от Единния Отец

Мили Мои деца на Светлината с Живи, Светли и Чисти Души, добре е постоянно да увеличавате творческата си енергия, а това се случва, когато все повече творите и сътворявате това, което ви диктува сърцето и ви носи радост на Душата. С прекрасни Божествени примери испълвайте живота си и вашия свят. Колкото повече, толкова по-добре.

 

152

16 август 2021 г., от Прелюбимата Порция

Спрете да мислите кой е прав и кой греши, тъй като сте бес яснота как стоят нещата от Господна гледна точка и понеже в случай, че го правите, вие съдите. А като съдите – пречите на Господа да го прави и то много по-добре и справедливо от вас. Когато вие съдите, това е вмешателство в делата Господни и в Промисъла Господен. Така се товарите с отрицателна карма директно към Господа и това съкращава времето на престоя ви в това въплъщение.

 

151

13 август 2021 г., от Единния Отец

Исвисете се до Висшите октави на Светлинната и пребъдвайте там поне веднъж дневно, колкото можете повече време. Това ви дава охрана от по-висше естество в останалата част от денонощието, когато сте потопени в илюзията на материалния свят.