Бележка от Росица Авела:

На 06.06.2020 година Единният Отец Ми рече, че дава нова Велика Милост на всички Същества на Светлината, намиращи се във въплъщение, които са съхранили Душите си Живи, Светли и Чисти. Тя се състои в даването на допълнителна Помощ Свише от някое от Висшите Същества на Светлината чрес Мисъл, която да се качва на сайта в дните, когато е бес да се качва Лик или Напътствие към Лика, или Въпрос и Отговор към част Учение, или нещо друго.

 

МИСЪЛ,
от Висшите Октави на Светлината,
да ни е в помощ днес и в бъдеще

 

120

19 май 2021 г., от Моисей

Помнете, че най-големите испитания Господ допуска да преминете посредством най-ближните си. И бъдете готови да го приемете с благодарност и с Божествена Любов към Господа и към тях, и бес никакво осъждане и каквито и да са други отрицателни мисли, чувства, слова и дела!

Тогава по-скоро и с по-голяма лекота ще се освободите от кармичните и всякакви други окови, които ви свързват с тях.

 

119

17 май 2021 г., от Владика Кут Хуми

Почистете пространството около вас от всичко вредоносно, от застояли вещи и от собствената ви енергия на вашите отрицателни мисли, чувства, слова и дела, като го испълните (пространството) със Светлина, Чистота и положителни мисли, чувства, слова и дела, пребивавайки във Висшите енергии на Радостта, Благостта и Божествената Любов!

 

118

15 май 2021 г., от Владика Мория

Испълнете се с уважение, равност и благост и ги проявявайте в отношението си към всеки, който се държи зле с вас, дразни ви, ощетява ви, пречи ви по който и да е начин и т.н., та да се съхраните сдрави в идващите времена и да увеличите и преумножите своите Сила и Мощ Божии, вместо да ги намалите!

 

117

12 май 2021 г., от Свети Константин Кирил Философ

Очистете речта си от всяко илюзорно присъствие в нея.

Очистете Словото си от всичко излишно.

И по-мъдри ще бъдете!

 

116

01 май 2021 г., от Владика Иларион

Погледнете се в очите на околните и ще станете наясно дали имате нужда от лечение или сте добре.

В случай че когато ви видят, хората ви се усмихват и радостно ви приветстват, това е сигурен белег, че сте сдрави на Дух, Душа и тяло.

В случай че когато ви видят, хората се мръщят или отбягват да ви погледнат в очите, или направо се обръщат настрани, тогава е наложително да се попитате кое у вас не е наред и какво трябва спешно да оправите, та да въстановите сдравето си, докато все още можете да го сторите бес чужда помощ и подкрепа и по най-лекия начин!

 

115

26 април 2021 г., от Архангел Михаил

Бъдете бдителни относно капаните на илюзията и внимавайте да сте в точно испълнение на човешките закони и Господните Правила, та да сте бес да давате основание на представителите на мрежите на илюзията да ви нападат и да ви исчерпват енергията, като ви правят да се чувствате нещастни, в опасност и негативни по който и да е начин. И да се налага да ме викате на помощ, понеже, ако вие самите с поведението си сте дали повод на представителите на мрежите на илюзията да ви атакуват, е по-трудно да ви се помогне след това!

 

114

05 април 2021 г., от Елохим Мир

Помислете, преди да се дразните, гневите и крещите, дали си струва сами себе си на растерзание да подлагате и Душата ви да страда!

Седнете и се успокойте.

И на помощ Ме поканете да дойда и да умиротворя вашата Душа.

 

113

03 април 2021 г., от Пресвета Богородица

Прелюбими мои с Живи, Светли и Чисти Души!

Съботата е ден, отреден да отдавате почит, благодарност и Божествена Любов на вашите блиски сродници от и в Светлинната мрежа, които са направили прехода.

А на следващия ден, в неделя, след като вече сте почели вашите родоначалници и други починали най-ближни хора, е денят, в който да почетете Бога в себе си – вашата Висша Част, вашия Отец Небесен – Господ Алфа, и Единния Отец. И да отредите на Господа тоя ден, та да ви е след това Свише благословен и наспорен всеки ден от следващата седмица!

 

112

01 април 2021 г., от Единния Отец

Мили Мои деца с Живи, Светли и Чисти Души!

Набавете си всички съставки на Спокойствието и Умиротворението, като промените вътрешния си сънастрой така, че
blue-dotда сте Ми дълбоко Благодарни по отношение на всичко,
blue-dotда сте с Божествена Любов най-силна към Мен
blue-dotи с Вяра най-голяма в Мен,
та да сте Сдрави, Доброплодотворни и Благополучни!

 

111

10 март 2021 г., от Орфей

Добре би било, когато човек слуша или пее песни, да е особено внимателен какви са техните слова – да са такива, които отвеждат в Светлинната мрежа. А също и мелодията да е такава, че да носи и тя Радост на Душата вместо мъка и печал или напрежение и стрес.

Понеже, ако словата са илюзорни, по време на пеене или слушане на тая песен Божествената енергия на слушателите и/или испълнителите отива в тия мрежи на илюзията, чиито представители я испълняват и/или са написали текста и/или мелодията.

А когато мелодията носи печал, Душата на слушателя и испълнителя испада в депресия, а когато мелодията носи напрежение, в тоя момент Представителите на мрежите на илюзията вкарват много лесно всякакви видове страхове в Душата на човека, който я слуша или пее!

 

110

01 март 2021 г., от Конфуций

Дойдох да повторя с други думи вече реченото от мен, толкова важно е то!*

Живейте така, че да сте бес да правите повече впечатление на представителите на мрежите на илюзията, отколкото ви се получава по принцип, когато сте бес да правите каквото и да е. Отработете прикритието си и бъдете бес да испъквате сред всички наоколо ви във времето, в което живеете тук и сега, и още повече в бъдеще, по времето на това, което предстои до преминаването ви прес Портала на Великия Преход в Света на 6-тата човешка раса на тая планета.

line

*Виж Мисъл 17 от 01.07.2020 г. от Конфуций.

 

109

24 февруари 2021 г., от Моисей (публикувана на 25 февруари 2021 г.)

Прекратете испълнението на стария Закон „Око за око и зъб за зъб“.

Добродетелни бъдете, та да Добрувате.

Чистотата си докрай съхранете, та да сте част от Живия Живот на тая планета.

Всеопрощаващи, Дълготърпеливи и Смирени бъдете, та да преминете в Света на 6-тата човешка раса и да го населите.

Покайващи се пред Единния Отец бъдете и Любящи – преиспълнени с Почит, Уважение и Божествена Любов бъдете, та да пребъдвате в Светлината и да достигате до все по-висши нива на финия план!

 

108

23 февруари 2021 г., от Господ Елисейя (публикувана на 24 февруари 2021 г.)

Спрете да обръщате внимание на илюзията, която ви кара да се чувствате ощетени, самотни, тъжни, онеправдани, нещастни и каквото и да е друго, което ви потиска и подтиква да прекъснете да работите! Това са чужди, външни мисли и чувства и те са ви много вредни, тъй като ви лишават от блага карма и от радостта от труда и ви отнемат положителния сънастрой, и ви провокират да осъждате!

А осъждането е още по-голямо зло, тъй като каквото осъдите, такова на главата ви идва и в живота ви почва да се проявява и отрицателна карма да ви сътворява, и имунитета ви срива, и сърдечната ви чакра блокира, и още ред други вреди!

И почнете в такива моменти още повече, по-високоскоростно и по-качествено да се трудите, бес да мислите относно своите „неволи“. И докато продължавате да се трудите, те ще исчезнат, все едно не са били!

 

107

22 февруари 2021 г., от Господ Сурия

Прелюбими деца на Светлината с Живи, Светли и Чисти Души!

По време на всяко 23-то число бъдете в строг пост* както откъм храна, така и откъм мисли, чувства, слова и дела, и още повече дори, отколкото постенето с храна, та да сте в състояние да натрупате колкото се може повече Блага карма в тоя ден.

Тая Блага карма след това ще се употребява по отношение на вашето Оцеляване, Исцеление, Спасение, Добруване и Въснесение в Света на 6-тата човешка раса на тая планета РАЙМА, в тия ви четири нисши тела и в това въплъщение!

line

* Строг пост:
1) по отношение на храната се има предвид хранене единствено с растителна храна бес добавяне на допълнителна растителна мазнина, отколкото съдържат самите плодове, зеленчуци и растителни варива;
2) по отношение на мислите, чувствата, словата и делата – има се предвид строго самонаблюдение и контрол над тях, та да са исцяло от и в Светлинната мрежа. Препоръчва се мълчание почти пълно в тоя ден и сведено до абсолютния минимум общуване със странични хора и бес никакво посещаване на интернет пространството.

 

106

18 февруари 2021 г., от Госпо́дна Атина Палада

Наблюдавайте внимателно, когато се почувствате зле и обърнете внимание какво точно правите в момента, какви са вашите мисли, чувства, слова и дела, а също и тия на околните ви хора и кои са те. Обърнете внимание какво сте правили и преди това. И вписвайте всички тия случаи – и това, което сте вършили него ден, и това, което сте вършили предходния ден. Когато това го направите достатъчно пъти, ще ви стане ясно чрес кого/какво ви се вреди и ще можете да направите нужното, та да се прекрати тая вреда!

 

105

17 февруари 2021 г., от Единния Отец

Каквото и да правите, правете го от все сърце и Душа!

Влагайте най-доброто от себе си в предмета на своя труд!

Стремете се тая работа Радост да ви носи и удовлетворение и на Душата ви да е спокойно – че вършите точно това, което е потребно, че го правите най-висококачествено и че то носи добри плодове!

 

104

02 февруари 2021 г., от Единния Отец

Работете в Радост, а в случай че сте бес Радост, се обърнете към Мен да ви подкрепя и бъдете готови да Ми благодарите и Божествената си Любов да Ми отправите по отношение и на най-малкото добро, което ще ви се случи, тъй като така ще ви се върне Радостта!

Само труд, полаган с Радост, с желание и с внимание, та да е доброплодотворен в Светлинната мрежа, е Карма-йога труд, който ви сдобива с нова Блага карма! А тя – Благата карма, ви е нужна, та да оцелеете и да успеете да преминете прес Портала на Великия Преход в Света на 6-тата човешка раса. Понеже именно чрес Благата си Карма можете да получите, повече помощ и подкрепа Свише в случай на спешна нужда, исцеление и спасение!

 

103

30 януари 2021 г., от Маха Чохан

Повече време отделяйте да се грижите да сте Сдрави на Дух, Душа и тяло предварително, преди да е станало късно и да се появи болест на тялото или на Душата, понеже, ако това се случи, след това много повече време ще пропилеете и много повече усилия ще са ви нужни, докато се въстановите напълно!

Липсата на сдрав труд – физически или интелектуален, води до болести на тялото, а липсата на работа в духовността – на усъвършенстване в Бога, т.е. на сближаване с Духа у вас – с вашата Висша Част, води до болести на Душата. И тая липса може да е от поредица въплъщения, включително и от настоящото, до тоя момент, и се коригира с много сдрав труд във всички тия направления. Дойде времето да го направите.

 

102

27 януари 2021 г., от Господ Елисейя

Подгответе се предварително добре и живейте така, че да сте бес притеснения относно каквото и да е, когато настанат тежки времена.

 

101

26 януари 2021 г., от Единния Отец

Бъдете равни – бес силни исблици на радост и тъга, на положителност или отрицателност по отношение на каквото и да е! А пребъдвайте в тиха радост, умиротворение и единение с цялото Ми Творение. Понеже и най-слабата идея ви липсва представители на колко енергийни мрежи на илюзията има на планетата ви в момента и на какво са способни те!

Само едно ще ви кажа – има и такива, които отнемат и консумират с лекота енергията на човека до тях, каквато и да е тя – положителна или отрицателна, щом човекът я проявява външно!

 

100

21 януари 2021 г., от Пресвета Богородица

Бъдете в Радостта!

Бъдете Бодри и Будни!

И бъдете уверени, че когато някой ваш най-ближен – мъж или жена, си отиде от вас, тъй като е приключило неговото въплъщение, това е най-доброто по отношение и на него, и на вас. Понеже много е вероятно да се срещнете отново, и то много скоро, в следващото му въплъщение, отново най-блиско до вас! И струящата помежду ви Божествена Любов е най-сигурният ориентир, че това е вашият ближен – той или тя!

 

99

20 януари 2021 г., от Господ Санат Кумара

Когато имате нужда от подкрепа или помощ Свише да ви се даде, погледайте някое от Посланията-Картини, качени на сайт ЕДИНЕНИЕ или отпечатани от там. И докато го гледате, кажете:

„Покайвам се, Господи, от все сърце и Душа, относно всичко, което съгреших, че така се подредих и сега се чувствам зле, тъй като … (напр. се разболях/съм бес достатъчно пари/съм безработен или безработна и т.н.).
Прости ми, Господи, и ме Опрости, и ме подкрепи, и ми помогни, та да спра вече така да греша, мили Татко Единни, и да се оправи на 100% ситуацията при мен по най-добрия от Твоя гледна точка начин!
Благодаря Ти, Господи, относно Опрощението, подкрепата и помощта!
Благодаря! Благодаря! Благодаря!
Любя Те от все сърце и Душа, с цялата си Божествена Любов, мили Татко Единни, и Ти я отправям тук и сега!“

 

98

19 януари 2021 г., от Ланело

Когато испаднете във финансови затруднения, най-важното е да сте бес притеснения как да преживявате и да оставите всичко в Господните ръце! А вашата грижа е да прекратите всички странични расходи и да потребявате и плащате само това, което е във връска с оцеляването ви и с плащането на дълговете, ако имате такива, малко по малко, всеки месец. Това е нещото, което да правите в такъв момент и то е с най-висок приоритет.

 

97

16 януари 2021 г., от Господ Елисейя

Охранявайте се на първо място от собствената си отрицателност, а също и от каквито и да са илюзорни мисли, чувства, слова и дела, понеже те тровят всичките ви 4 нисши тела и така се съкращава отреденото ви време на живот в това въплъщение.

 

96

13 януари 2021 г., от Господ Сурия

Охранявайте се от хората, които са исгубили своята чистота и са обладани от новата мрежа на илюзията, като сте бес да общувате с такива. А ще сте наясно кои са такива, като подсилите своята наблюдателност и откриете след среща с кои точно хора на следващия ден се чувствате зле! Това ви е ориентирът.

 

95

12 януари 2021 г., от Единния Отец

Постоянно се самонаблюдавайте и в случай че нещо у вас е бес да ви харесва, Ме поканете, искрено поискайте и помолете да бъде превърнато в Светлина. И след това Ми благодарете и Божествената си Любов Ми отдавайте всеки ден, докато се прекрати всяко негово (на това нещо) илюзорно проявление.

 

94

11 януари 2021 г., от Вселенския Будда

Испълнете се със Смирение, Дълготърпение и Вяра в Господа и в Съвършенството на Неговия Промисъл! И в положителен сънастрой приемайте всичко, понеже то е най-доброто от Господна гледна точка по отношение на тоя миг от вечността, в който живеете във вашето тук и сега, и по отношение на всеки миг от всички времена, време, полувреме и след това.

 

93

07 януари 2021 г., от Йоан Прелюбимия

Любете друг друга с Божествена Любов най-чиста и свята, когато почувствате, че ви отговарят с такава! Понеже това е най-силният ориентир, че насреща ви е Същество на Светлината като вас!

 

92

06 януари 2021 г., от Господ Елисейя

Повече пъти повтаряйте на Единния Отец колко много Го Любите и Му отправяйте Божествената си Любов, когато сте насаме. И Му благодарете относно всичко – бес условия и бескористно, бес да имате нещо конкретно предвид. А просто Му благодарете относно всичко, гласно, с „Благодарствена Слово-Формула към Единния Отец“, употребата на която повдига човека в Духа:

 

Благодаря Ти, Господи, относно вчера, днес и утре!

Благодаря Ти, Господи, относно всичко, което се случва!

Благодаря Ти, Господи, относно всичко ас сега и винаги, и във всички времена, време, полувреме и след това!

Благодаря! Благодаря! Благодаря!

Любя Те от все сърце и Душа, с цялата си Божествена Любов, Мили Татко Единни!

(Поклон)

 

91

05 януари 2021 г., от Богинята на Божествените Усърдие и Постоянство

Подсилете Усърдието и Постоянството си, та да довършвате всяка ваша работа, която е добра от Господна гледна точка, до успешен край. И колкото повече го правите, толкова по-готови ставате да се присъедините към хората в Света на 6-тата човешка раса!