Бележка от Росица Авела:

На 06.06.2020 година Единният Отец Ми рече, че дава нова Велика Милост на всички Същества на Светлината, намиращи се във въплъщение, които са съхранили Душите си Живи, Светли и Чисти. Тя се състои в даването на допълнителна Помощ Свише от някое от Висшите Същества на Светлината чрес Мисъл, която да се качва на сайта в дните, когато е бес да се качва Лик или Напътствие към Лика, или Въпрос и Отговор към част Учение, или нещо друго.

 

МИСЪЛ,
от Висшите Октави на Светлината,
да ни е в помощ днес и в бъдеще

 

90

30 декември 2020 г., от Владика Иларион

Живейте в испълнение на Господните Повели и Правила (Заповеди и Закони) и се Покайвайте пред Господа относно всичко, което сте съгрешили във всичките ви въплъщения досега, дълбоко, искрено и пълно, от все сърце и Душа, винаги, когато нещо „лошо“ ви се случи, включително и когато се разболеете от каквото и да е, та да добрувате в бъдеще във всички времена, време, полу-време и след това вие и вашите деца, и всички останали ваши потомци!

А в случай, че искате по-високоскоростно исцеление или решение на вашия проблем, направете оброк пред Господа и след това живейте, бес да го нарушавате до края на текущото ви въплъщение. Например кажете:

„Господи, исцели ме от ….., а ас се обричам пред Теб, че спирам да пуша от тоя момент, докато съм в това въплъщение!“

Или кажете, че спирате да пиете алкохол, да нагрубявате блиските си и т.н. – кой каквото реши и е наясно, че в това нещо греши.

 

89

29 декември 2020 г., от Владичица Клер

Единния Отец даде нова Велика Милост и Ме упълномощи да ви съобщя на всички вас, мили деца на Светлината с Живи, Светли и Чисти Души, които сте във въплъщение на РАЙМА (Земята) в тоя момент и желаете по-високоскоростно да се освободите от всичко илюзорно в своите 4 нисши тела, на всички нива. Вие бихте могли да четете всеки ден Повелите на Виолетовия Пламък и те, освен от отрицателната ви карма, ще ви чистят вече и
blue-dotот вредоносните програми, кодировки и блокажи,
blue-dotот вредните навици и
blue-dotот устойчивите отрицателни състояния на съзнанието,

вложени във вас от Представителите на различните мрежи на илюзията във всичките ви въплъщения досега!

Повелите на Виолетовия Пламък ще ви чистят и от вредоносните плодове и последствия на всичките тия три групи оцветена и изкривена ваша Божествена енергия, чрес която Представителите на мрежите на илюзията получават достъп до вашите храмове да ви вредят по всякакъв начин, и много често успяват да го направят!

 

88

24 декември 2020 г., от Единния Отец

Всяка негативност прекратете да излъчвате днес и утре, и във всички времена, време, полу-време и след това!

Това са много важни Мои Слова и Напътствие към вас, мили Мои Живи, Светли и Чисти деца, и Правило относно начина ви на живот в бъдеще, ако искате да оцелеете!

Това е Повелята на Новото Време, което настъпи!

 

87

23 декември 2020 г., от Господ Сурия

В 23-тия ден посветете целия си труд – и работата в материалността, и работата в духовността:
blue-dotна собственото си очистване, колкото се може повече, от отрицателната карма, от вредоносните програми, кодировки и блокажи, от вредните си навици и от устойчивите отрицателни състояния на съзнанието ви, насадени във вас от представителите на мрежите на илюзията по време на всичките ви въплъщения досега, и освобождението ви от техните вредни плодове и последствия;
blue-dotна очистването от всичко това и на един или двама ваши ближни, които го желаят;
blue-dotи на превръщането в Светлина на отрицателната карма на милата ви Майчица РАЙМА (Земя) и на Живия Живот на нея, а също и на всички хора с Живи, Светли и Чисти Души.

И се трудете в Радост прес целия ден, като сте наясно колко важно е това, особено в края на годината, когато става достъпна да бъде превърната в Светлина отрицателната карма от цялата година!

 

86

22 декември 2020 г., от Господ Ланто

Отворете въсприятията си към Висшите Октави на Светлината!

Гледайте Посланията-Картини (на сайт ЕДИНЕНИЕ), та да почнете да виждате красотата на всемира.

Слушайте природните мелодии, та да почнете да чувате гласа на своята Висша Част и на Ангелите Небесни от Висшите Октави на Светлината.

Съсредоточете се върху тишината и мълчете повече от всички, та да увеличите Силата на Словото си и способността си да творите с него нови, по-щастливи бъднини по отношение на себе си и своите блиски и на ближните си сродни, Живи, Светли и Чисти Души.

Творете и сътворявайте в екип със Съществата на Светлината от Висшите Октави на Светлината по-лек вариант на преминаване прес новото преходно време, което вече почна да тече във вашето тук и сега, от деня на Зимното слънцестоене (21.12.2020 г.).

 

85

21 декември 2020 г., от Падма Самбхава

Бъдете Добри, Всеопрощаващи и Мъдри.

Стойте далеч от всяка форма на агресия и насилие.

И спрете да осъждате на първо място самите себе си, а след това и всички останали и най-вече тия, които са ви най-блиски и споделят живота си с вас!

 

84

13 декември 2020 г., от Великата Майка на Света (публикувана на 17 декември 2020 г.)

Мили деца на Светлината с Живи, Светли и Чисти Души, постарайте се с всички сили

и от все сърце и душа
blue-dotда оставате спокойни,
blue-dotбес осъждане, даване на оценки и коментари
blue-dotи много настрани, максимално колкото може повече, от каквито и да са социални вълнения,

тъй като сте бес нужда да бъдете наранявани по който и да е начин след това и вашите Души да страдат, и вашите физически тела да осакатяват и да съкращават престоя ви в това въплъщение или направо да ви унищожават!

 

83

10 декември 2020 г., от Единния Отец (публикувана на 12 декември 2020 г.)

Вършете нещата навреме,

та след това да сте бес съжаления относно пропуснатото,

което вече липсва как да се върне назад и поправи!

 

82

04 декември 2020 г., от Архангел Гавриил

Внимавайте със словото си, тъй като силата му се увеличава у Живите, Светли и Чисти Души.

Бъдете дипломатични и говорете така, че да сте бес да засягате никого, тъй като сте бес да сте наясно и сте бес ясното виждане всъщност кой е той и представител на коя мрежа на илюзията е, и колко е високо в йерархията на съответната мрежа на илюзията. Понеже във въплъщение на планетата дойдоха доста такива, които са високо в йерархията на своята мрежа на илюзията и имат своите цели и задачи да испълняват.

А вашата работа, мили деца на Светлината, с Живи, Светли и Чисти Души, е да сте бес осъждане към когото и да е, каквото и да прави, та
blue-dotда оцелеете,
blue-dotда минете с минимални поражения и щети прес всички преходни времена, време и полу-време
blue-dotи да успеете да минете прес Портала на Великия Преход, и да продължите еволюцията си в Света на 6-тата човешка раса!

 

81

30 ноември 2020 г., от Свети Йоан Кръстител (публикувана на 01 декември 2020 г.)

Днес и утре, и вдругиден, и всеки ден, и ден след ден бъдете добри, мили, вежливи, с уважение, внимание и грижа към всички, и особено към ближните, и с Велика Божествена Любов към всички Живи, Светли и Чисти същества и човешки Души, понеже сте Човеци – Творение на Отца, по Неговия Обрас и Подобие.

 

80

12 ноември 2020 г., от Падма Самбхава (публикувана на 14 ноември 2020 г.)

Много неща има, които сте бес да сте ги чули, чели и научили, и още повече, които сте бес да ги осъзнавате. Твърде много дори.

Но най-важното е да сте бес осъждане към себе си и другите, които са научили много по-малко, отколкото вие, и поради тая причина повече грешат.

Съхранете своя вътрешен Мир, чистотата на мислите, чувствата, словата и делата и хармонията си с Висшите Небесни Октави на Светлината и на тия хора им простете, а ако пожелаят, ги научете и ги подкрепете по пътя на тяхното Просвещение.

 

79

08 ноември 2020 г., от Свети Архангел Михаил (публикувана на 09 ноември 2020 г.)

Мислете повече относно своята собствена охрана и тая на ближните ви и предприемайте всички налични ви предохранителни мерки, бес да ги пренебрегвате, бес да отслабвате самоконтрола и вниманието си от точното им следване, бес да ви интересува какво мислят другите и бес да се влияете от тяхното мнение, ако са бес да внимават да останат чисти!

Бъдете с будно съзнание в тия преходни времена и особено по време на пандемията, която още е бес особена яснота как ще протече в бъдеще.

Бъдете много точни в испълнението на Господните Правила и Повели (Господните Заповеди и Закони)!

Бъдете бес осъждане!

Бъдете в положителен сънастрой – всички ваши мисли, чувства, слова и дела да са положителни и испълнени със Светлина и Божествена Любов!

 

78

06 ноември 2020 г., от Господ Сурия

Прегърнете идеята да направите нещо със собствените си ръце, сами, като се почне още от проекта, който да обмислите, терена, върху който да направите творението си, времето, в което да работите над тая идея и нейното осъществяване, а също и кой ще ви помага, ако имате нужда от помощ, и кой ще ви подкрепя Духом, като ви насърчава и подобрява първоначалната идея с нови предложения, и кой специалист ще ви консултира предварително, и кой ще спонсорира финансирането, та да си подсигурите успеха на начинанието.

Тогава Творческата ви енергия ряско се увеличава и като обем, и като качество, и като наситеност/плътност, и може дори да минете на ново, по-висше ниво на сътворяване, когато сте поканили и Висши Същества на Светлината да дойдат да участват на фин план и те в тая работа, като я наспоряват и премахват в Енергия пречките, касаещи нейното осъществяване.

А когато творите в материалния свят, на тоя план на Битието, в който сте въплътени, се подобряват творческите ви умения и на фин план! И това е част от Мисията на всяка Жива, Светла и Чиста Душа, дошла във въплъщение на РАЙМА* тук и сега.

 

* РАЙМА е исконното име на нашата планета, а името „Земя“ е внесено сравнително отскоро от представителите на илюзията.

 

77

05 ноември 2020 г., от Великата Майка на Света

Добре е винаги да държите в себе си на най-предно място, като главна и основна мисъл, Мисълта, че Промисълът на Единния Отец е Съвършен и винаги се случва най-доброто по отношение:
blue-dotна всеки от вас поотделно
blue-dotи на всички ви като цяло – като човечество на тая планета,
blue-dotи по отношение на оцеляването на Живия Живот и на самата нея – на планетата,
blue-dotи т.н., по отношение на Добруването на галактическо и вселенско ниво!

 

76

04 ноември 2020 г., от Пресвета Богородица

Прелюбими мои, колкото повече мислите Доброто на другите и искрено им се радвате на Добруването, толкова повече и по-често и вие Добрувате, и Доброто ви спохожда и се увеличава във вашия живот.

Колкото повече се радвате на благосъстоятелните хора и им се въсхищавате, и вие имате всички шансове да станете такива.

Колкото повече уважавате и почитате сдравите хора и общувате и се сближавате с тях, ставате и вие сдрави, понеже попивате в аурите си техния начин на живот и техните достижения и те стават и ваши след някое време, и понеже почвате да действате като тях.

Народната мъдрост гласи – „С каквито хора се събереш, такъв ставаш!“

 

75

02 ноември 2020 г., от Единния Отец (публикувана на 03 ноември 2020 г.)

Мили мои деца, бъдете като птичките – в Радост да чуруликате помежду си и с Божествена Любов да сте към Мен и помежду си, и към всички Живи, Чисти Светли Същества, и се оставете в Моите ръце!

Благодарете Ми относно вчерашния ден, радвайте се на днешния и бъдете бес притеснения относно утрешния, а с Вяра в Мен!

 

74

24 октомври 2020 г., от Единния Отец

Живейте така, че да имате време да свършвате всеки ден, и ден след ден, първо дейностите с най-висок приоритет. И на първо място да кажете на своите ближни колко ги любите и да им отправите Божествената си Любов.

А след това прес цялото денонощие да сте бес да ги съдите, колкото и да грешат, а да прощавате на тия представители на мрежите на илюзията, които подтикват на фин план ближните ви да се държат така, че да ви провокират да ги осъдите. Най-доброто е по-често да правите в такива случаи Духовната практика „Покаяние, Прошка и Благодарност в 7 стъпки“.

 

73

03 октомври 2020 г., от Владика Джуал Кхул

Добре би било всеки да е исключително благодарен на своята Майка, че го е родила, откърмила, отгледала и въспитала, и най-доброто от себе си в него е вложила, и му е предала от своята интелигентност, Мъдрост и Божествени качества, които притежава!

И всяка година, с почит най-голяма и с Божествена Любов, да ѝ се обади, след като рожденият му ден премине и приключи пълното му мълчание прес 24-те часа на денонощието на рождения му ден, което почва от момента на раждането на човека, и да ѝ каже колко много я Люби с най-силната Божествена Любов, която има. И да я благослови да е Жива, Сдрава, Чиста, дълговечна и много Щастлива! Понеже, който има Майчица във въплъщение, която да го благославя със своята Велика Майчина Любов към него, е голям късметлия и щастливец, бес дори да е наясно понякога, колко ценно е това!

И да чуе на свой ред нейния Майчин Благослов по случай рождения му ден.

 

72

02 октомври 2020 г., от Господ Алфа

Мили Мои деца с Живи, Светли и Чисти Души, когато сте на кръстопът, поканете, искрено поискайте и помолете Единния Отец, Мен – Господ Алфа, и всички Ангели и Архангели от Небесната Ангелска Йерархия на Светлината помощ и подкрепа да ви се даде, а също и съвет, под формата на нещо, което да видите, чуете, научите, т.е. по който и да е начин да ви се подскаже така, че да го проумеете. И от своята Висша Част поискайте подкрепа как е най-добре и правилно от Господна гледна точка да постъпите.

И оставете всичко в Господните ръце.

Но всеки ден благодарете, от все сърце и душа, на Господа и Бога и Божествена Любов им отправяйте. И бъдете с пълната Вяра, че каквото и да ви се случва, то е най-доброто в момента, та да дойде следващо, по-добро, и след това още по-добро, докато дойде времето на най-доброто да дойде, след като дотогава всеки ден ще сте Ни отдавали своята чиста Божествена Любов и сте Ни благодарили на всички Нас Свише именно по отношение на това най-добро!

 

71

29 септември 2020 г., от Елохим Мир

Отпуснете се, Деца на Светлината, както прави човек, като легне по гръб в морето и гледа към небето, и го облива чувството, че е само той на света и се растваря във всемира. Всичко друго сякаш престава да съществува, докато той леко се полюшква на повърхността на водата.

Ето това състояние на почти абсолютен Покой и Хармония си спомняйте винаги, когато ви стане напрегнато. Опитайте се да останете насаме и да го въстановите. Понеже след това ще погледнете на проблемите си от съвсем друга гледна точка – много по-висока, откъдето те ви се струват вече маловажни и много по-лесно решими, тъй като там, на високото, е пълно с решенията, които са ви нужни, и те са едно от друго по-добри, колкото по-високо сте се исдигнали!

 

70

26 септември 2020 г., от Господ Мелхиседек

Скочете в движение от влака, в който се придвижва цялото човечество, веднага, на секундата дори, тъй като времето на отлагане истече. После ще е късно. И ще оцелеете, макар и да се нараните. Влакът се движи и приближава към зона, в която Живия Живот умира! Биват унищожавани структурите на Душата и се разрушават връските на Душата с Духа и на Душата с тялото. Тогава човек загубва бесвъзвратно способността да е във връска с Висшата си Част – с Бога!

Това, което би се получило с телата човешки, ако влакът достигне и пътува в зона със силно радиоактивно лъчение след ядрена авария или взрив, аналогично нещо се получава на фин план с фините тела на Душата, когато са подложени на лъчението на 5G мрежата, на лъченията от още някои други, най-различни источници в големите поселища, и при стоенето в интернет-пространството!

 

69

24 септември 2020 г., от Господ Сурия – Мисъл относно 23-то число

Мили деца на Светлината, дошли във въплъщение в тоя материален свят, АС СЪМ Сурия идвам да ви кажа, че подкрепям работата ви на 23-то число и участвам във вашите духовни практики, когато Ме поканите да го направя, а и винаги, когато поканите Висшите Същества на Светлината да се присъединят към вашата работа в духовността.

И сега ви напомням да правите това добро дело още в самото начало на всяко 23-то число – веднага след молитвата, дадена ви от Господ Шива, да поканите Висшите Същества на Светлината, които могат и желаят, да се присъединяват към всяка ваша работа в духовността и работа в материалността в тоя ден, та да се приумножава доброплодотворния им ефект, и да Ни отправите своята Божествена Любов.

 

68

17 септември 2020 г., от Владика Мория

Когато четете исторически книги относно минали времена, включително и биографии на хора, живели тогава, и гледате такива филми, това е като пътуване назад във времето. Всяко пътуване има своята цена в енергия и когато правите такова, всеки път се расплащате със своята (енергия).

И тъй като всеки има точно определен лимит от енергия, отредена му при идването във въплъщение, в случай, че се връщате често към миналото, а сте бес да се трудите допълнително и да сътворявате нова блага карма чрес правене на дарения на Господа и дарствен труд, на Господа посветен, може да се окажете бес достатъчно средства да финансирате пътуването си напред и нагоре в Светлината, към Господа, на трудните участъци, където имате нужда от помощ.

 

67

16 септември 2020 г., от Владика Иларион

Най-доброто лечение на човека е предварителното, важна част от което е наличието на

Божествена Любов;

Радост, Мир и Хармония;

Спокойствие;

Положителни мисли, чувства, слова и дела и равност към проявите на илюзията;

И сдравословен начин на живот – хранене, спане, обличане, движение…

 

66

6 септември 2020 г., от Владика Серапис Бей (публикувана на 15 септември 2020 г.)

Бдете над Чистотата на 4-те си нисши тела като над Светиня, понеже тя е! И я охранявайте с цялото си усърдие, тъй като исключително много си струва! Понеже на човек, който е бес достатъчна степен на Чистота на 4-те си нисши тела, му предстои изненада относно това къде ще се озове, като мине прес Портала на Великия Преход, когато полувремето настане.

 

65

14 септември 2020 г., от Падма Самбхава

Човек е сдрав и най-добре работи, след като първо е направил сутрешна расходка навън или гимнастика в къщи и това му дава добър тонус прес целия ден. Но бъдете бес да си мислите, че домакинстването – готвене, чистене и пране, ви осигуряват достатъчно много движение и могат да подменят расходката и гимнастиката в живота ви, понеже не могат!

Освен ако отидете пеша до реката и обратно с таса на главата и там перете прането с бухалка на камъните в кристално чистата вода, бес химични перилни препарати.

 

64

11 септември 2020 г., от Владика Кут Хуми

Погледнете на света от друг ъгъл и включете програмата „виждане и гледане, чуване и слушане само на Доброто, положителното и радостното“.

И всеки път, като ви се случи нещо, което вашето външно съзнание класифицира като „лошо“, „вредно“, „нещастно“, „инцидент“ и т.н., веднага щом благодарите на Господа и на Бога, че се е случило, се попитайте: А кое е Доброто в цялата тая ситуация? Каква е ползата от случилото се?

А докато се случва или след като вече е приключила ситуацията, се попитайте или се обърнете към Висшата ви Част да ви подскаже какво може да предприемете, което ще ви помогне да ви е много по-добре от преди да се случи „злото“ и да се обърне това „зло“ в Добро!

 

63

9 септември 2020 г., от Господ Шива

Работете много и все повече!

Работете постоянно и все по-дълго!

Работете пъргаво и все по-високоскоростно!

Това е формулата на вашето Спасение и оцеляване във времето, което е тук и сега, и още повече във времето, което предстои.

 

62

8 септември 2020 г., от Архангел Михаил и от Пресвета Богородица

От Архангел Михаил:

Охраната ви е по-добра, когато поне два пъти дневно Ме поканите, искрено поискате и помолите да ви пратя от Моите Ангели да ви охраняват прес цялото денонощие – първо, като се събудите, та да ви охраняват по време на деня, а след това и преди да легнете да спите – да ви охраняват по време на нощта. А също и всеки път, когато имате допълнителна нужда от помощ и подкрепа, винаги може отново да Ме повикате по спешност, да подсиля вашата охрана.

От Пресвета Богородица:

Помнете, че каквото поискате, такова получавате. А също и че бес да го поискате, липсва как да го получите, освен когато се оставите на 100% в Господните ръце и се откажете от всичките си желания, отдадете живота си на Господа и се оставите Господ да ви води. Тогава Той поема грижата относно всичко във вашия живот според Своя Промисъл и вие само трябва много да Му благодарите и Божествената си Любов да Му отправяте по много пъти всеки ден! Понеже всичко, което ви се случва тогава, е най-доброто по отношение и на вас, и на всички!

 

61

7 септември 2020 г., от Будда Вайрочана

Учете се да обработвате почвата и да отглеждате растения, бес да ги пръскате с отровни химични препарати – и тях, и почвата, Живи и Сдрави щом искате да сте тук и сега, и в бъдните времена.