Внимавайте със Слънцето!

Прелюбимия Хелиос

27 юли 2019 г.

АС СЪМ Хелиос.

Днес дойдох да дам Своя енергиен Лик. Росица Авела го прие успешно и спокойно мога да кажа, че тоя Мой Лик е по-добър и с много по-силно действие от всички други мои ликове, които човечеството употребява в момента.

И дойдох да ви информирам, че предстоят времена на все по-усилваща се вредоносност на лъченията на слънцето. И тая вредоносност хората все по-ясно ще я усещат. Ще почне да им прави впечатление, че чистите култури (т.е. бес генно модифицираните) на селскостопанските растения все повече боледуват и все по-масово умират, когато са подложени постоянно на преките слънчеви лъчи. И че това, което се случва с растенията, се случва и с животните, и с хората, но доста по-бавно и по-слабо видно, понеже те са в движение и могат да отидат на сянка или да живеят, бес въобще да ходят навън от своите домове прес най-топлите часове на деня, когато слънчевото греене е най-силно и опасно.

Поради това става наложително да направите някои промени в начина си на живот, точно тук и сега, в тоя времеви момент, в случай че желаете да сте живи и Сдрави в бъдеще, във времената на усилващи се повсеместни промени:

1. Спрете да гледате слънцето вече, по което и да е време. Вредоносно ви е!

2. Спрете да употребявате слънчева вода, т.е. вода, която е стояла на открито под преките слънчеви лъчи. Съхранявайте питейната си вода на тъмно и хладно място.

3. Спрете да сушите дрехите си директно под открито небе, на слънце. Ако сте бес сушилна машина, си направете навес и простирайте под него, дори и навесът да е временен и подвижен, и направен от опъната на колове оградна мрежа от вида, който прави най-гъстата сянка.

4. А хората, които отиват на море, е добре да научат, че подлагането на цялото тяло на слънце ще става все по-вредоносно. Най-доброто е:

4.1. когато са на плажа, да стоят на сянка и облечени с дрехи от тънки ефирни материи с дълги крачоли и ръкави и дълги рокли;

4.2. когато се къпят във водата, най-доброто е да са с памучна шапка на главата!;

4.3. когато се върнат на брега, веднага да се обършат и облекат отново, бес да се напичат на слънце, та да съхнат, както досега;

4.4. стоенето във водата също е добре да се ограничи. Да се стои във водата под слънчевите лъчи повече от 15 минути също ще става все по-опасно!

Когато има плътна облачност, е по-друго. Тогава е бес опасност да се къпете във водата по-продължително време, а също и да стоите на плажа само по бански, бес да се обличате, и бес да е нужно да стоите на сянка, понеже слънцето е бес да вреди.

5. Най-доброто, което хората могат да направят, е освен да спрат директно да гледат слънцето, да спрат да гледат и снимки на слънцето, колкото и красиви моменти да сте уловили, когато слънцето се вдига сутрин на исгрева и вечер, когато се спуска по небосвода! Истрийте от паметта на апаратите си, било то мобилни телефони, таблети, компютри и от всички други видове преносима памет всички тия снимки, видео клипове и т.н. Това ще ви помогне слънцето да ви е по-малко вредно, отколкото на хората, които са в нарушение на втората Господна Повеля и правят изображения на слънцето чрес фотографиране и видеоснимане, и/или ги гледат, и са кармично обременени в това отношение.

АС СЪМ Хелиос