Нова вест

Владика Мория

27 юли 2014 г.

АЗ СЪМ Владика Мория.

Днес аз дойдох, за да дам заключителното Послание на този предсрочен цикъл с Послания.

Смятам без излишна загуба на време да ви известя за едно важно решение на извънредното заседание на Кармичното Ръководство на планетата Земя, а също и да ви обясня накратко какво предизвика нуждата да бъде взето то.

Както вече разбрахте, в дните на лятното слънцестоене предишният ни Посланик прие цял цикъл с послания от силите на илюзията. Тези от вас, у които е засилен Дарът на различаването, веднага разбраха кой дава посланията и използва нашите имена. Тези послания имат твърде малко общо с Учението, което даваме и като енергийна съставляваща, и като информационна съставляваща, и дори и като начин на изразяване.

Когато започна да намалява чистотата на приеманите от предишния ни Посланик Послания повече от допустимото, ние предприехме няколко стъпки.

Първо, обявихме в Послание, прието от самата нея, че прекратяваме предаването на Послания чрез нея и че стартира период на приложение на даденото Знание.

Второ, активирахме възложената по-рано Мантия на Посланик на Великото Бяло Братство на Росица Авела, която тя има от много и много въплъщения назад. И това активиране стана възможно да бъде направено, след като тя отново мина успешно през редица изпитания.

Третата ни стъпка бе да изчакаме, докато стане ясно чрез кого ще продължим да работим занапред. Това зависеше от решенията, които предстоеше да вземе предишният ни Посланик, след като бе известена за настъпилите промени. Когато тя отказа да приеме, че и Росица Авела е Посланик на Великото Бяло Братство, това автоматично доведе до деактивиране на собствената ѝ Мантия на Посланик на Великото Бяло Братство.

Това, че предишният ни Посланик продължи да приема Послания, и то с все по-малка чистота, наложи същите Владици чрез Росица Авела да даваме дублиращи коригиращи и допълващи Послания и да обявим, че тези Послания е нужно да се четат по двойки. Целта бе да се неутрализират промъкващите се вредоносни програми, в началото само в 1-2 изречения или фрази, а по-късно в цели абзаци и пасажи, докато се достигна до този летен цикъл, в който посланията са изцяло илюзорни и енергията им е силно негативна и вредоносна за Светлите души, които са в Бога.

На нашия Посланик Росица Авела се наложи да извърши много тежка работа през тези дни, понеже преди да приеме Посланията, които ние, Възнесените Същества на Светлината от Висшите Небесни октави ѝ давахме, тя изчистваше енергийните тела на посланията, приети от предишния ни Посланик, от отрицателната енергетика в тях, преобразувайки я през своите чакри, което бе изключително натоварващо и болезнено за нея!

Тя го направи успешно, но идвам да ви съобщя нашето, на Кармичното Ръководство, решение, че тази работа вече спира да ѝ се възлага за в бъдеще. Ние отказваме да подлагаме повече нашия Посланик на такова натоварване. През изминалите няколко години тя го правеше в мълчание, за да е в помощ на всички вас, които четете нашето Учение и се стремите да го прилагате в своя живот. А също и в надеждата, която ни изпълваше до последно, че нещата може да се променят към добро. Но сегашното натоварване бе прекомерно.

И най-важното е, че вие вече сте известени за действителното положение. И ако след всичко, което съобщаваме сега, предишният ни Посланик продължи да приема послания, а вие да ги четете, това, което ще поемате, ще остава във вас и ще ви се налага да го чистите в следващите времена.

Досега дори и само няколко човека да бяха прочели Посланията, които Росица Авела приемаше от нас главно на равноденствията, след като преди това на слънцестоенетата бяха чели Посланията, приети от предишния ни Посланик, това водеше до преобразуване вътре в тях на поетите отрицателни програми и енергетика, а по-късно този благоприятен ефект се предаваше на ниво поле и на всички останали четящи Посланията, приети от предишния ни Посланик, дори и те въобще да бяха без представата, че Росица Авела съществува и е нашият Посланик сега. Всички те биваха изчиствани!

Положението обаче се променя от този момент. За Росица Авела вече стартира нова програма.

Аз бях този, който ви извести в 2010 година, че вече имаме Посланик и в България. Сега отново аз ви известявам, че само Росица Авела има активна Мантия на Посланик на Великото Бяло Братство и чрез нея ще ви предаваме нашето Учение и всичко, което ви е нужно, за да продължите по Пътя към Бога през идващите времена.

АЗ СЪМ Владика Мория

 

картина