Своевременни напътствия

Владика Мория

29 март 2013 г.
Обновено от Владика Мория на 30 август 2020 г

АС СЪМ Мория.

Дойде времето да приключи и тоя цикъл с Послания. И ас идвам днес да кажа финалните слова. А също така да ви обърна внимание на някои ваши слаби и уязвими места, които, ако желаете, бихте могли да поправите и от слабост да ги превърнете във ваша сила и охрана във всички Времена, Време и Полувреме, които предстоят.

Едното е във връска с музиката, която се лее около вас. Доста от вас са свикнали да работят на някакъв звуков фон и да слушат музика прес повечето време на деня. Така че, прелюбими, след малко ще ви препоръчам каква музика би било добре да слушате.

Освен това всички вие, които живеете в големите населени места, сте подложени на влиянието на звуков фон от носеща се музика било на работа, било в транспорта или в обществените сгради. И тая музика най-често е много далеч от Божествените обрасци, които са в състояние да помагат, вместо да пречат и рушат сдравето на всичките ви тела. В повечето случаи ви става зле от звуковия фон, който ви съпровожда навсякъде прес деня, когато сте навън от къщи и ние отчитаме проблема. Поради това дойдох да се опитам да ви помогна.

По принцип в малките населени места тоя проблем почти или напълно липсва, но докато се преместите да живеете в такива или исцяло сред природата, според настойчивите препоръки, които ви бяха дадени в Посланията от тоя цикъл, прес това време би могло да ви бъде от помощ да сте със слушалки в ушите, в които да слушате мелодиите, които сътворява природата. Така ще се намали максимално и дори ще се прекрати достъпа на външните звуци до вас. Добре би било да слушате птичите песни на фона на ромолящо ручейче и това да ви помага да устоите на ниските вибрации, които ви обгръщат, включително и звучащата наоколо музика. А и винаги бихте могли, където и да отидете, да помолите ако може, да се спре или да се намали максимално силата на звука.

Но помнете, че това е временно решение, само докато уреждате своите дела да се устроите да живеете в малки населени места, максимално блиско до природата или сред нея. Препоръката е с кратко действие, след което ползата от нея ще е никаква, когато отмине времето на по-благоприятното ви изселване от големите населени места.

Дотогава звуците на природата, които ще слушате в слушалките на вашите уши, ще ви помагат да останете балансирани и хармонични. Ще ви помагат и да спрете да обръщате внимание на това, което се случва около вас. Докато ги слушате, притваряйте очи, когато можете, и си представяйте, че сте сред природата, далеч от целия ужас, в който сте потопени в момента.

А ако ви стане лошо, когато пуснете мелодиите на природата и ги слушате на фона на разбиващата музика около вас, и моментално ги спрете, това само ще ви покаже докъде сте я докарали и колко бедствено е положението ви в момента. Много от вас така са свикнали с това положение, че дори не регистрират абсурдността на ситуацията и като цяло са бес яснота какво си причиняват. Биха разбрали това само ако отидат сред природата и поживеят половин-една година на тишина и в чистота, и тогава се върнат отново в града.

Спасението е да напуснете максимално скоро големите населени места и да пребивавате в тях колкото може по-малко, а в цялото си свободно време да бъдете сред природата. Но ас имам предвид да бъдете сред природата навън от куполите на населените места, вместо в парковете на населените места, както някои от вас го разбират.

Както виждате, отново ви се говори да отидете да живеете и да работите сред природата и ви се дават обяснения и поредните много важни доводи, та да го направите. С каквото почна първото Послание от тоя цикъл, с това свършвам и ас, тъй като това е най-важното по отношение на вас в момента, най-належащото, най-спешното, и това, което най-високоскоростно трябва да бъде направено!

Всичко останало, което ви препоръчваме, ще отработвате постепенно напред във времето, когато живеете вече вън от големите населени места. И всички останали препоръки, които ви даваме да са ви в помощ, ви се дават да ги испълнявате именно когато сте сред природата. Иначе ефектът от тях скоро вече ще е нулев, а може да е и отрицателен дори.

Другата препоръка, която бих искал да ви дам, та да ви помогне във времето, докато напуснете големите населени места, е да пребивавате максимално в положително мълчание. Понеже намирайки се под купола на населеното място, където живеете, всяка речена дума остава там и ако е отрицателна, съпроводена с отрицателни мисли и чувства, отправяйки се в пространството наоколо и достигайки енергийния купол, отскача от него и се връща обратно към нейния источник, към тоя, който е рекъл словата, който е излъчил отрицателните мисли и чувства. Тяхната енергийна съставляваща се връща, но вече приумножена по Божествен начин, многократно, толкова пъти, колкото по-силна е негативността на околното пространство вътре в купола.

Така че в скоро време някои от хората, които преимуществено употребяват отрицателни слова, може много бърже да почнат да боледуват от какво ли не, тъй като охраната им ще бъде нарушена. А когато отрицателните слова са съпроводени и с отрицателни мисли и чувства, процеса ще тече още по-усилено и високоскоростно.

Ако сте положителни, това ще ви охранява, но само донякъде. Понеже, ако бъдат отхвърлени от човека насреща вашите положителни слова или бъдат приети с насмешка, тогава тия ваши слова ще подпомогнат увеличаването на негативността.

А ако някой ви осъди по отношение на това, което говорите, ще се сдобие с доста тежка отрицателна карма, тъй като това ще е карма към Бога, ако например вие сте го благословили с Божествена Любов, а той ви се е присмял, макар и вътрешно дори. И част от тая карма ще поемате и вие, понеже сте провокирали нейното създаване със своите слова.

Или ако словото ви е положително и бъде прието от човека, на когото говорите, но след това той подхранва и увеличава илюзията с него, тъй като тоя човек не е в Бога, в случая вие ще сте тия, които създавате отрицателна карма в момента. Понеже сте носители на Божествена Светлина и говорейки, вие я влагате и във вашите слова и те я съдържат в себе си, и към когото след това ги насочите, той поема тая Светлина, а ваша е отговорността да давате Светлината си само на тия, които ще я вложат правилно и ще я преумножат. Още преди две хиляди години Иисус ви предупреди да спрете да хвърляте бисерите на свинете, а също и да спрете да пилеете скъпоценните семена, посявайки ги на синора край пътя вместо на нивата!

Поради това много е важно и ви го препоръчах преди малко, докато сте в градовете и в другите големи поселища, преимуществено да бъдете в мълчание.

Дойде времето да сложите маските, относно които сме ви говорили вече, и да охранявате своята вътрешна същност далеч от очите на хората, живеещи в илюзията и предпочели да я преумножават и да се отрекат от Бога. Проявявайте своята същност само в степента, в която може да бъде приета от околните, бидейки прес цялото време в будно съзнание и с исключително внимание! А когато сте вън от куполите на големите населени места, сред природата, тогава вече можете на воля да проявявате своята истинска Божествена същност и да я проявявате в пълнота.

Трудни времена ви чакат тия от вас, прелюбими, които все още сте в големите населени места. И все по-трудни ще стават! Това е съвсем естествения ход на процесите, които протичат в момента в планетарен мащаб. И в скоро време ас не бих искал да съм на мястото, на който и да е от тия, които решите да останете да живеете в големите човешки поселища и да пребивавате 24 часа от денонощието в тяхната аура под енергийния им купол.

Ас се надявам правилно да решите и да действате в нужната посока. И при следващата ни среща някои от вас вече да живеят на друго място, а и с всяка следваща среща след нея още повече и все повече от вас да успяват. Да живеете на място, което е спасително по отношение на всичките ви тела и което ще ви помогне да оцелеете в предстоящите времена. Да живеете на място, на което когато поискате нашата помощ, да можете да я получите, вместо повикът ви да остане глас в пустиня.

АС СЪМ Мория, в готовност да ви помогна! И да посдравя следващия път с добре дошли тия от вас, които вместо на запис в своите уши, ще слушате птичите песни в естествената им среда, когато се събудите на сутринта.

 

 

картина