Огънят на Божествената Любов да гори буйно във всеки от вас и да обливате с нея Живите същества!

Прелюбимият Саратустра

28 март 2013 г.
Обновено от Прелюбимият Саратустра на 28 август 2020 г.

АС СЪМ Саратустра.

Моето днешно Послание ще почне след малко, когато се сънастроите по-пълно, та да го получите по най-добрия начин, по който може да бъде получено във вашите нисши фини тела. Дотогава ас ще притихна в мълчание и ви съветвам да притворите очи и да се обърнете с Благодарност и Божествена Любов към Бога вътре във вас, към Висшата ви Част, и тя ще ви помогне да се сдобиете с правилния Божествен сънастрой.

...

...

...

А сега почвам моето Послание.

Първо искам да ви кажа, че ви испращам в тоя момент цялата Любов на моето сърце, която мощно блика и струи към вас, в които Огънят на Живия Живот гори!

Приемете моята Любов, прелюбими, та да испълни вашите храмове и да ви помогне да усилите Огънят на Божествената си Любов. И когато почувствате, че чашата ви прелива от толкова много Божествена Любов, почнете да я отдавате на Живия Живот по целия свят.

Моята Любов пулсира към вас и я вливам във вас, а вие я предайте на Майката Природа, на цялата планета и на всички Живи Същества.

Чувствате ли силата и мощта на Любовта?

Това чувство, прелюбими, може да получавате винаги, когато се сънастроите и ме поканите във вашия храм, като преди това сте благодарили и на Висшата си Част, че ви помага. Можете да усетите това чувство и когато поканите което и да е Висше Същество на Светлината във вашия храм.

Когато почувствате Божествената Любов, отправете молитва към Бога относно нейното насочване към всички Живи същества. И след това действително я насочете в служба на Живия Живот, след като вместилището на вашия храм, вашата чаша, се напълни, а Любовта продължи да приижда в мощен Божествен поток.

Докато тече тоя процес, благодарете на вашия Отец Небесен относно тая Милост, която ви се дава.

Понеже, макар и всички да сте желали, в едно или друго време, да служите по тоя начин на Бога, това се е отдавало на всекиго в различна степен. И на повечето това се е отдавало много малко или въобще е било бес ефект и само много малко от вас са успявали в пълнота. Това е така, тъй като всеки от вас има свой собствен процент на отвореност на сърдечната чакра, според количеството натрупана отрицателна карма от вашите погрешни решения и постъпки на лъча на Божествената Любов.

Сега ас дойдох да подкрепя всеки от вас, който пожелае да поеме и бъде в това Служение към Господа. Дойдох да ви помогна да провеждате енергията на Божествената Любов прес вашата сърдечна чакра, когато желаете да направите това и така да сте в Служение на всички Живи същества, на планетата и Живия Живот на нея.

Така че направете го, прелюбими!

И още нещо – нужно е да го правите, колкото можете по-често, а най-добре би било всеки ден. Понеже моята помощ към вас ще е постепенна, та да се чувствате добре във всичките си тела. И така ден след ден, докато дойде Денят, в който ще почувствате, че Божествената Любов мощно струи и се влива във вас, и ще усетите, че можете да я отдавате с лекота.

На всеки от вас ще е нужно определена продължителност от време според вашето постоянство, устремление и вътрешно състояние, а също и според това колко често и как отправяте Благодарността си и Божествената си Любов към Висшата си Част, към Вашия Отец Небесен и към мен относно помощта, която ви се дава в тоя момент.

Но веднага искам да ви предупредя, че преди да почнете вашите опити, е нужно да отидете навън от къщи и да постоите сред природата, насаме, в тишина, мир и спокойствие както около вас, така и вътре във вас. И най-добре ще постигнете нужния сънастрой, когато притворите очи и послушате мелодиите на природата около вас.

Вторият важен момент, на който ви обръщам внимание, е, когато приключите духовната практика, относно която ви говорих по-горе, отново да постоите определено време в тишина и покой – толкова, колкото пожелаете, колкото със сърцето си почувствате, че ви е нужно, та да утихне пламъкът на буйния огън вътре във вас.

И тогава постепенно отворете очите си и ще видите колко ярки са цветовете на света около вас и как всичко искри и блести, и ухае.

Почувствайте Радостта на Живия Живот, която ви обгръща отвсякъде.

Почувствайте и нашата Радост – моята и на вашата Висша Част. Ще почувствате и Благодарността ни относно вашата готовност да дадете своята подкрепа на Живия Живот да Добрува.

Това е още един начин, по който може да служите на Бога и Господа – като помагате на всички Живи същества. Досега толкова пъти в Посланията ви се повтаряше, че са нужни вашите действия, беше ви речено: „Действайте, работете”. В тоя момент ас ви открих още един начин как да го правите, когато сърцето ви го пожелае.

Най-важното от всичко е не колко пъти и колко дълго ще го правите, а колко качествено ще ви се получи. Вие сами можете да почувствате това по своите вътрешни усещания, тъй като, когато се е получило добре, след това вие ще бъдете в Радостта. Чистата, Божествена Радост ще испълни всичките ви тела и душата ви ще ликува, сърцето ви ще пърха като лекокрила птичка. В тоя момент ще ви се иска да се смеете, да пеете и очите ви радостно ще искрят!

Бих се радвал всеки път точно така да ви се получава и съм готов да ви помогна, ако ви е нужно и на помощ Ме поканите!

Саратустра

 

картина