В Мир, Благост и Хармония пребивавайте постоянно!

Елохим Мир

23 март 2013 г.
Обновено от Елохим Мир на 10 август 2020 г.

Прелюбими деца на Светлината! Днес идвам и се обръщам с цялата си Любов и грижа, към вас. Постарайте се да бъдете в Радостта, хармонични и умиротворени сега, докато четете Моето Послание, а също и в бъдеще – постоянно, всеки ден и всеки час. Живейте така, че състоянието на умиротворение да стане ваше вътрешно присъщо състояние, което да лъчи от всичките ви тела, на всички нива! И то да действа като балсам на всички, които са около вас и които установяват контакт с вас, когато и където и да е и поводът какъвто и да е.

Това състояние вие можете да го отработите с помощта на Небесата, с Моя помощ. И ас ви я давам в тоя момент, та да успеете! Понеже когато се успокоите и умиротворите, тогава на преден план идва вашата Божествена същност. Нея проявявате, чрес нея решавате какво да правите и контактувате с всички наоколо – с хората и им помагате; с растенията и животните и им помагате; с Господа, и получавате Неговата помощ!

Поради това винаги, когато усетите, че напрежението или каквото и да е отрицателно състояние почва да ви обгръща/облива, още в самото начало, вашата най-важна работа е да се спрете, да притворите очи, да откъснете мисълта и чувствата си от това, което ги е провокирало и да ги насочите към Бога. Да ги насочите и към Мен.

В такъв момент може веднага на помощ да ме поканите, искрено поискате и помолите наум или на глас, като кажете следното:

„Прелюбими Елохим Мир, ас ….. (малкото име)
Те каня, искрено искам и моля да ми помогнеш тук и сега!
Ела в моя храм и ми помогни да се овладея.
Твоят Мир да стане и мой Мир,
Твоето Спокойствие да стане и мое Спокойствие,
Твоята Радост, Благост и Хармония да станат и мои.
И всички те да ме облеят така,
че да препълнят чашата на моя храм,
да бликнат от нея наоколо към всички
и да растворят и премахнат причината,
поради която попаднах в това илюзорно състояние.
И всичко да бъде според Твоята Свята Воля, Господи!
АМИН   ТАКА ДА БЪДЕ   ОМ   “*

Когато вашето отрицателно състояние току-що почва, е много по-лесно да успеете да се спрете, отколкото когато ви е обхванало исцяло. Поради това главните ви усилия, внимание и будност е нужно да бъдат насочени в тая посока – да решите вие самите да се спрете да сте в отрицателни състояния и да ме поканите на помощ, та да успеете по-бърже и с лекота да въстановите отново положителния си сънастрой. Да решите в Мир, Благост и Хармония да пребивавате постоянно!

А след това направете нужното да отстраните първопричината, която провокира вашите отрицателни състояния – покайте се! Поискайте прошка от Бога и от Господа и им поблагодарете, и Божествената си Любов им отправете, а след това се преместете, отдръпнете се, прекъснете своето участие в онова проявление на илюзията, което ви въвлича в отрицателните състояния.

Вие можете да го направите това и то е единствено и само ваше дело, акт на вашата свободна воля и вашето решение да бъдете в Бога всеки миг в това свое въплъщение в преходните Времена, Време, Полувреме и след това.

И когато отработите своето вътрешно умиротворено състояние, тогава може да поканите, искрено да поискате и да помолите Висшите Същества на Светлината на Небесата на помощ, то да обхване и вашите блиски и роднини, приятели, съседи, началници и управници и целия ви народ, и всички хора на планетата, които са с Живи, Светли и Чисти Души!

А след това да се обърнете мислено или на глас и към Единния Отец и да Го поканите, искрено поискате и помолите, ако такава е Неговата Свята Воля, Той да ги благослови да пребивават в това състояние, в което вие се намирате в момента, и в още по-добро дори. Понеже Благослова на Единния Отец е най-силният и действен от всички други благослови и по тоя начин вие давате на всички тях – останалите Живи, Светли и Чисти Души най-голяма подкрепа и шанс да успеят да постигнат и пребивават постоянно в състоянието на Мир, Благост и Хармония!

И това е едно напълно реално, много действено и исключително доброплодотворно ваше Служение на Живите, Светли и Чисти Души!

Виждате отново, че първо и главно над себе си е нужно да се потрудите. И когато вие успеете, тогава да обърнете вектора на своето внимание и към всички останали. Понеже само тогава сте в състояние да им помогнете. Всичко останало са само добри намерения.

Радвам се, че успях да ви предам Моето Послание. То би ви било доброплодотворно, ако решите да приложите Напътствията, които ви дадох в него.

Бих бил много радостен, в случай че в тоя миг, в който тук и сега ви отдавам от своето достижение на Мира, то успее да достигне до вас, да го почувствате, да се раствори във всичките ви тела и да ви испълни с такава радост и щастие, че да решите и да се устремите да го съхраните при всички обстоятелства по вашия Път!

АС СЪМ Елохим Мир

 

blue line

* Би било добре след края на молитвата да отправим своята Благодарност и Божествена Любов към Елохим Мир:

Благодаря Ти, Прелюбими Елохим Мир, от все сърце и душа!
Благодаря! Благодаря! Благодаря!
Любя Те от все сърце и Душа, с цялата си Божествена Любов!
(Поклон)

 

картина