Божествената Мъдрост, Божествената Любов и Божествената Сила да ви населят
и да ви ръководят във вашите избори и дела занапред

Владика Мория

3 октомври 2012 г.

АЗ СЪМ Владика Мория.

Дойдох да обявя края на цикъла Послания, които ви дадохме в дните след есенното равноденствие. Чрез тях вие получихте полезни и навременни наставления. Като ги прилагате, бихте могли успешно да продължите напред по Пътя към Бога във времената, които следват.

Всички Послания, които ви даваме, биха ви били от полза, ако ги четете и препрочитате постоянно, изпълнени с Божествена Любов, и искате от нас, Възнесените Същества на Светлината, да ви помагаме, за да можете да ги прилагате в своя живот. Четене и приложение – това е формулата, която ви отваря възможността да почерпите изцяло полезното действие, вложено в Посланието.

Дойдох също така, за да ви известя, че отговорите, които даваме на някои от въпросите, постъпили на сайта на този наш Посланик, също са Послания, чрез които ви даваме нашето Учение. Те точно затова се публикуват – понеже са за всички. Това са отговори на въпроси, които малко или много касаят голяма част от вас, възлюбени, бидейки в това си въплъщение на планетата Земя.

Възможността да задавате въпросите, които ви възникват, докато се придвижвате по Пътя към Бога, а също и да получавате отговорите, които ви даваме, са част от програмата, указана от Присъствие на Единния наш Отец още при създаването на сайт ЕДИНЕНИЕ. Само че до този момент са получени твърде малко отговори, поради чисто материални въпроси, които пречеха на нашия Посланик да може да работи по-успешно и с целия капацитет, който има. Искам да ви кажа, че нейната работа до сега не достигаше дори и половината на възможностите за работа, които тя притежава.

Грижата за финансовото обезпечаване във всеки един момент от въплъщението на нашия Посланик е ваша, възлюбени, и е излишно това да ви се повтаря във всеки следващ цикъл с Послания. И след като ви казах всичко това, по този въпрос ние вече ще спрем да ви говорим. Казаното е достатъчно и е част от Посланието, което аз сега ви давам. Приложението му е във вашите ръце. Всеки ще избира как да изрази своята свободна воля занапред.

Аз зная, че всичко може да се промени към Добро, към изобилие, стига вие да го пожелаете. И когато го желаете за нашия Посланик, изобилието идва при вас, и то в повече, отколкото ви е нужно, за да има и за нея. И както ние ви даваме всичко, от което се нуждаете във всички ключови моменти от времената, така и вие можете да бъдете с нужната грижа към нашия Посланик, който работи за вашето добруване.

Това, което с цялата си Любов ви даваме чрез нея, за да ви е в помощ, е много ценно и би могло да ви помага при всички обстоятелства в живота, стига да се възползвате пълноценно от него. И единствено от вас самите зависи колко и какво ще получавате занапред – от прилагането на Учението, което ви даваме, и от постоянната грижа и подкрепа, която давате на Посланика, чрез който нашето Слово и помощ идват до всички вас.

Аз ви Благославям Божествената Мъдрост, Божествената Любов и Божествената Сила да ви населят и да ви ръководят във вашите избори и дела занапред.

АЗ СЪМ Владика Мория

 

картина