Охранявайте своето съкровище и го употребявайте само когато е нужно да съхраните себе си
и Живия Живот на тая планета

Владика Мория

18 април 2011 г.
Обновено от Владика Мория на 31 октомври 2021 г.

АС СЪМ Владика Мория.

Дойде времето да приключи и тоя цикъл Послания и се радвам, че ще кажа още няколко слова на устремените наши чела с чисти сърца и Души.

С всички Послания, които ви дадохме до тоя момент, тия от вас, които ги четете, испълнени с Божествена Любов и Уважение, получавате точно толкова информация и Божествена енергия, колкото са ви нужни, та да се съхраните и да продължите успешно напред по Пътя, въпреки препятствията и трудностите, които предстоят.

Обаче съм длъжен да ви предупредя, че оттук нататък единствено вие самите решавате в живота си къде да вложите получената допълнителна Божествена енергия и къде въобще да влагате своята Божествена енергия. Така че бъдете бдителни и я съхранявайте във вашите съсъди като най-голяма скъпоценност.

Съхранете телата си чисти и положителността си също съхранете.

Бъдете лъчисти и любящи към всички Живи същества.

Бъдете хармонични и равни, надянали своите маски, към всички в илюзията наоколо, въпреки това какво мислят и чувстват те и как се държат.

Тогава ще съхраните своята Божествена енергия, своето съкровище, и дори ще го увеличите. Само вие решавате на кого от него да отдавате.

И когато исцяло бесусловно и бескористно дарявате на Съществата на Светлината, на Майката РАЙМА (Земя) и на всички Живи същества от своето съкровище, тогава то многократно се приумножава и се превръща във вашата най-добра охрана.

Накрая отново ще ви повторя да прилагате нашите препоръки, тъй като това ще ви помогне да се съхраните.

И винаги помнете, че идването на новите Живи, Светли и Чисти Душѝ във вашия свят и установяването на Новия Свят на 6-тата човешка раса, основан на Господните Правила и Повели, е в пряка връска с това доколко вие ще успеете да съхраните себе си и Живия Живот на тая планета тук и сега, във всички тия Времена, Време и Полувреме, които предстоят.

АС СЪМ Владика Мория