Допълнителна информация

Господ Санат Кумара

22 ноември 2010 г.
Обновено от Господ Санат Кумара на 16 декември 2020 г.

АС СЪМ Санат Кумара.

Днес дойдох да ви дам информация във връска с публикувания на сайт ЕДИНЕНИЕ текст-напомняне относно кармичната отговорност, която се носи от всеки, който достигне до Учението, идващо от Висшите ефирни октави на Светлината и вътрешно го приеме. Отговорност, по повод на прилагането на това Учение в живота. Понеже времето се промени. Вие вече пораснахте. И времето на четенето на каквото ви попадне, бес да обръщате специално внимание какво точно четете, и след това бес да носите отговорност, приключи.

Състоянието на планетата е такова, че може да поемате нашето Учение и енергията, съдържаща се в него само в случай, че прилагате даденото в него. Ако някой ученик ходи на училище и му се преподава всеки път нов материал, бес да го научава, и получава само слаби оценки, той ще си остане в същия клас, бес да може да премине в следващия. Поради това сега ние даваме Учение, а също и Напътствия как да прилагате това Учение, което получихте от нас. Напътствията ни са насочени към ония от вас, които са в състояние да чуят и испълняват чутото и които работят над собственото си усъвършенстване и относно добруването на Живия Живот.

Във вашите правни системи съществува принципът, че незнанието на закона е бес да оправдава който и да е. Това важи в пълна мяра и по отношение на Господното Правило относно Кармата/Кармичния Закон. Но на някои от вас им се иска и да са наясно с това Правило/тоя Закон, и пак да не го спазват, и освен това да са бес да носят и отговорност относно неговото нарушение. Сами помислете дали може да се постъпва така?

Прелюбими мои, ние сме наясно колко ви е трудно във вашия материален свят. Поради тая причина сме бес да искаме от вас да приложите наведнъж цялото Учение в неговата пълнота и че ако не го приложите веднага, носите кармична отговорност. Обаче много пъти ви е речено, че важното е макар и малко по малко, постепенно, но постоянно и в правилната посока да проявите
blue-dotжелание да се промените към по-добро и
blue-dotнамерението си да осъществите тая промяна,
blue-dotа също и своето постоянство и устременост по прилагането на Учението във вашия живот.

Сега условията да се приема Нашето Учение са най-трудните от много и много време досега. Условията сега са много по-трудни, от условията, в които е работил който и да е Посланик на Йерархията на Светлината прес последните няколкостотин години. Това е така, поради времето, в което живеете сега, и поради състоянието на човечеството и на цялата ви планета. Така че моята препоръка към вас е да сте бес отрицателно отношение към настоящия ни Посланик, а да сте ѝ в подкрепа по всеки начин, по който можете, и да благодарите на Отца, че въпреки всичко тя се съгласи да работи, та да може по-леко да преминете прес това, което предстои.

Санат Кумара

 

Допълнение към Посланието

Господ Санат Кумара

3 юни 2015 г.

АС СЪМ Санат Кумара.

Дойдох в днешния ден да ви дам Благослов на всички вас, мили деца на Светлината, които сте носители на Живия Живот, със Светли и Чисти Души. В условията, в които живеете в момента на тая планета, всеки би могъл да благославя себе си, когато е сам или покрит, със следния Благослов, та да се превърне живота му в по-добър:

Ас ........... (малкото име) се Благославям да останат в миналото
всяко илюзорно проявление спрямо мен и моята работа,
всяко противодействие,
всяка тежест, трудност и лишение
и да се прекратят всички те на часа, тук и сега, и в бъдните времена!

И се Благославям да върша всички свои благи дела,
бидейки в Божествените Светлина, Мъдрост, Сила и Любов, Радост, Мир и Хармония,
в благоденствие и с все по-голяма лекота. И да е исключително висококачествена, доброплодотворна и успешна моята работа според гледната точка на Отца!

И всичко да бъде според Твоята Свята Воля, Господи!
АМИН   ТАКА ДА БЪДЕ   ОМ
Благодаря Ти, Господи, относно тоя Благослов, подкрепата и помощта!
Благодаря! Благодаря! Благодаря!
Любя Те от все сърце и Душа, с цялата си Божествена Любов, Мили Татко Единни!
(Поклон)

Санат Кумара