Напътствие от Владика Джуал Кхул

18 юли 2020 г.

 

АС СЪМ Джуал Кхул.

Идвам да ви съобщя информация с висока степен на важност, понеже виждам, че проблемът е повсеместен при повечето хора с Живи, исначално Светли и Чисти Души!

Става въпрос относно навременното лягане да спите вечер и неговото многостранно Добро влияние над вас и вашите ближни. И понеже това е важна работа, тя бива саботирана от твърде много представители на всякакви мрежи на илюзията, които при всеки удобен попаднал им случай влагат във вас нови и подсилват старите вредоносни програми, кодировки и блокажи и техните вредоносни плодове и последствия да лягате късно и все по-късно вечер и да се хващате да вършите какво ли не, но не и да легнете да спите по-отрано!

Там илюзията направо се престарава да ви проваля, тъй като в това като успее, целия следващ ден може да ви атакува да сте много слабо успешни или бес въобще да сте успешни, и то относно тая работа, която ви е с най-висок приоритет!

Гледайте на живота си така:

Работата ви и в духовността, и в материалността почва с лягането да спите вечерта. Колкото по-навреме почнете да спите, толкова по-навреме почва и по-успешна е работата ви на следващия ден!

Работата ви в Духовността почва с лягането ви да спите. Тя се върши на фин план по време на сън. Това е Работа №1, от която се определя успехът на всичко, което правите – на цялата ви работа и в духовността, и в материалността прес следващите 24 ч. до следващото лягане и нощен сън! И ако се провалите в Работа №1, испълнението на всичко друго вече е под въпрос и дали въобще ще бъде свършено или целият ви работен план и график на следващия ден ще се промени. И охраната ви на фин план от Ангелите-Охранители дори е от много по-ниско ниво, степен, качество, обем и т.н., и цялата ви работа също е такава!

Поискайте помощ Свише и ще ви се даде, та да успеете в испълнението на това Мое Напътствие към вас – от Единния Отец най-вече и на първо място, а също и от Архангел Михаил и от Неговите Ангели-Охранители, и от което Висше Същество на Светлината пожелаете, та да спрете да се мотаете точно вечерта, макар че ви идват в главата хиляди идеи как да си прекарате по-приятно вечерта, колкото се може до по-късно, и че имате нужда да се поотпуснете след работния ден! Понеже тия идеи са чужди, колкото и да си мислите, че са ваши, и някой много услужливо ви ги подава от финия план в точния момент, дори и когато решите, че вече е време да спите!

АС СЪМ Джуал Кхул, с яснота по отношение на проблема, а също и че сте в състояние да приключите с него, в случай че решите.