Напътствие от Господ Мелхиседек

(получено веднага след приемане на Неговия Лик)
26.02.2020 г.

 

АС СЪМ Мелхиседек съм Учител на Учителите, които са Исбрани сред най-Висшите Посветени. Те постъпват на обучение при Мен в Моя Орден на 13-я Лъч (на 13-тата чакра) – Учителския и работя главно с 13-тата Тайна Мантия, чието име и относно какво се отнася тя, е бес въобще да се съобщава на който и да е човек, който е във въплъщение в материалния свят.

Това, което дойдох специално да кажа на всички хора с Живи, Светли и Чисти Души, е да сте бес повече да падате в енергия и вибрация и да ставате подвластни на представителите на мрежите на илюзията! Енергията ви е скъпоценна и все по-нужна ще ви е в бъдеще. Така че спрете да се поддавате на техните провокации, като се дразните на каквото и да е, повишавате тон и дори крещите и обиждате, или вие самите се обиждате, и се гневите, и ставате агресивни по който и да е начин, и осъждате, включително и себе си, дори и най-леко, и да допускате да ви овладее каквото и да е друго илюзорно състояние.

Много важен момент е да спрете да съдите самите себе си, тъй като това е най-силния вид осъждане след осъждането на Господа и то е много по-силно вредоносно и рушащо вашата собствена охрана и руши храма ви и сдравето ви, тъй като когато човек осъди себе си, автоматично съди Бога, който е в неговия храм – Висшата си Част съди! А това е силно деструктивно по отношение на материалното тяло на всеки човек, имунитета му ряско пада, расболява се и става подвластен на представителите на мрежите на илюзията да го ограбват – и енергията му, и достиженията му, и Даровете му, тъй като всичко това е вид енергия, която им става достъпна като падне човек и енергията му се оцвети от илюзорните мисли, чувства, които са го овладели и от илюзорните слова и дела, които изрича и върши!

Поради тая причина, когато усетите началото на което и да е отрицателно или илюзорно състояние, още докато е в най-първоначалния си стадий, веднага се опитайте да се отпуснете, помълчите, усамотите и успокоите. Можете го! Успокойте се!

Спомнете си, че сте Същества на Светлината и располагате със Сила и Мощ Божии – тия на вашата Висша Част! Поканете Бога във вас на помощ и Му благодарете и Божествената си Любов Му отправете.

Спомнете си, че представителите на мрежите на илюзията искат в тоя момент да отнемат вашата енергия, като се опитват да ви накарат да испитвате тия отрицателни, агресивни, насилствени и каквито и да са други илюзорни състояния, и така да ви принизят, потъпчат и да се гаврят с Вашата Светлина, която е Светиня! Ще го допуснете ли? Ще им дадете ли да го правят и направят?

Вдишайте няколко пъти бавно и много дълбоко със спуснати клепачи на очите и с цялото си спокойствие и достойнство на Същества на Светлината, обявете на представителите на мрежите на илюзията, че е време да си отидат веднага, тук и сега, понеже Единния Отец каните, искрено искате и молите помощ Свише да ви се даде да се освободите от тях и тяхното вмешателство във вашия храм!

Отворете очи и ще видите Света в нова, по-ярка Светлина – тая на Отца, и Вашата, вплетена в Светлината на Отца и идваща от Висшата ви Част, от Висшите Небесни Октави на Светлината! И ще видите и усетите, че тая Светлина лъчи надалеч, гори и преобръща в Господна Светлина всичко илюзорно. Ще усетите, че сте в пълно Спокойствие, Мир и Сила и Мощ Божии, Велики!

И качеството на Живота ви ще се промени и ще стане много по-добър Живот – и вашия, и на Вашите ближни.

Мелхиседек