Въпрос и отговор 149

Как да спрем да осъждаме

Въпроси и техните отговори на тема осъждане, дадени от Присъствие на Единния на 06 февруари 2020 г., обновен на 03 март 2022 г.

 

Въпрос: Мили Татко Единни, поради каква причина представителите на мрежите на илюзията полагат толкова много усилия да ни вкарат в осъждане на другите хора?

Отговор: Понеже така ви се вреди чрес вас самите, а те остават чисти, и получават на тепсия енергията ви, омърсена от осъждането, точно каквато на тях им е нужна, тъй като само нисшата енергия те могат да консумират – нисшата и мръсна кармично енергия.

Освен това се обременявате с техните много силно вредоносни програми, кодировки и блокажи, вредни навици и устойчиви отрицателни състояния на съзнанието и с техните вредоносни плодове и последствия и след това те като сработят във вас, вие се превръщате в потенциални техни донори от най-висш ранг. И това е една от целите и съответно дейностите с най-висок приоритет на представителите на мрежите на илюзията, които те испълняват.

 

Въпрос: Как да спрем да осъждаме? Стана ясно, че не успяваме да останем бес осъждане към проявите на представителите на мрежите на илюзията? Ние Те каним, искрено искаме и молим помощ Свише и Твоето Господно Ръководство да ни дадеш, Мили Татко Единни!

Отговор: Като почнете всеки ден по 1 поклон да Ми правите и да Ми отправяте Божествената си Любов, и да Ми благодарите с думите:

„Благодаря Ти, Мили Татко Единни, че спрях да осъждам
blue-dotкогото и да е,
blue-dotкаквото и да е
blue-dotкогато и да е,
blue-dotкъдето и да е,
blue-dotкакто и да е,
blue-dotпо какъвто и да е повод и
blue-dotпо който и да е начин,
тук и сега в междинното време, времето, полувремето и след това!
На Теб се уповавам, Господи, помогни ми да продължа да бъда в равност и Божествена Любов, в Мир и Покой и лишен/а от осъждане на чуждите и своите грешки, грехове и грехопадения, и илюзорни мисли, чувства, слова и дела, днес и утре и във всички денонощия, постоянно в моя живот.
Благодаря! Благодаря! Благодаря!
Любя Те от все сърце и Душа, с цялата си Божествена Любов, мили Татко Единни!“
(Поклон)

А в случай, че все пак осъдите, веднага се покайте пред Мен с Духовната Практика „Покаяние, Прошка и Благодарност в 7 стъпки“, от все сърце и Душа и веднага след това отново кажете горните слова, един поклон Ми направете, и после работата си спокойно продължете.

АС СЪМ Присъствие на Единния