Работете всеки ден и направете вашата планета да заблести
като ярка звезда от вашата Светлина!

Господ Елисейя

25 март 2013 г.

Господ ЕлисейяДнес дойдох да дам няколко напътствия за човечеството на планетата Земя, които могат много да ви помогнат в преходните времена, в които живеете сега. Ще помогнат и на мен при извършване на моята работа по успешното ви превеждане през тези времена.

Както вече знаете от първото мое Послание*, дадено на това човечество, АЗ СЪМ идвам изключително рядко на планетата Земя, единствено и само когато тя е в състояние на Преход, както сега.

При предишните ми идвания само единици се вслушаха в моите слова и стана така, че моето име до този момент остана, без да бъде пренесено от която и да е предходна епоха в следващата, която настъпваше.

Сега аз отново идвам, за да помогна, и се надявам този път моето име да остане в паметта на поколенията, които ще живеят в Новата Епоха, което ще означава, че това човечество ще е преминало в нея по по-благоприятния Път! И ще е успяло да съхрани най-добрите свои достижения и да ги пренесе в настъпилата Нова Епоха, вместо всичко да започва отначало.

И така, аз започвам.

Първото, което е нужно, е да наситите вашата планета с повече Божествена Светлина от Висшите октави, тъй като идвайки от Великото Централно Слънце, аз виждам в какъв мрак е потънала тя. Виждам също и колко малко светлинки блещукат от отворените чакри на някои от хората, населяващи планетата в момента.

Затова отделяйте повече време за работа в духовността. Осигурете си тишина, спокойствие, бъдете в безмълвие. И в това състояние извисете и насочете съзнанието си към Бога, към Висшите сфери и излъчвайте своята Благодарност и Божествена Любов към тях и към всички Същества на Светлината, които ги населяват.

В това време пламъкът, вашият вътрешен огън, се разгаря много по-буйно и вие ставате способни да провеждате повече Светлина от Висшите октави. Насищайте с нея планетата, за да може тази Светлина да стига до всички Живи същества.

Работете всеки ден и направете вашата планета да заблести като ярка звезда от вашата Светлина!

Второто важно нещо, което би могло да ви е в помощ и от полза и което ви препоръчвам с цялата си сериозност, е да пеете. Да, възлюбени, да пеете. На глас и от все сърце. Но да пеете благодарствени, хвалебствени песни, насочени към Висшите октави на Небесата. И докато ги пеете, от сърцата ви да извират Радост, Благодарност и Божествена Любов, които да насочвате към Висшите сфери. Това е много мощен инструмент за привличане на голямо количество Божествена енергия – чиста и лъчиста Светлина, във вашите храмове и за целия ви свят – за планетата и всичко Живо на нея. Понеже, докато пеете, се сливат вибрацията на звука от мелодията със Словото от текста на песента. И тази комбинация е изключително мощна, когато текстът е Божествен и музиката е Божествена.

Но внимавайте! Започвайте да пеете единствено когато сте хармонични и в състояние на Мир и Покой. В противен случай ако пеете, когато сте овладени макар и от най-лекото раздразнение, когато например пеете по принуда или по задължение, тъй като някой ви кара или ви моли, а вие напълно погрешно си мислите, че е по-добре да изпълните каквото се иска от вас, вместо да откажете, или сте поели задължение към Кармичното Ръководство да пеете всеки ден, но ви се случва в някой ден да сте без желание да пеете**, или сте тъжни и някакви отрицателни мисли и чувства се прокрадват у вас, тогава цялата сила и мощ на пеенето и вашата Божествена енергия, вплетена в песента, а също и допълнително привлечената при пеенето Божествена енергия от Висшите сфери, се насочват към илюзията и подхранват нея вместо Майката Земя и Живия Живот.

Затова сега ви обръщам особено внимание на този момент и ви казвам да пеете, след като вече сте във възвишено състояние на Духа. А това се получава или спонтанно при изпитването на най-чиста Радост, или след като сте извършили духовната практика, която използвате, без значение каква е тя и към коя религия принадлежи, и сте се сънастроили към Висшите октави на Светлината. Тогава е точният момент да започнете да пеете от все сърце и от цялата си душа. Тогава заедно с вас пеят и Съществата на Светлината от Висшите октави. И вие ставате едно единно цяло с Творението на Отца.

Третото нещо, което следва да правите, след като приключите песента и сте в Радостта, в състояние на най-висша Радост, е да започнете да Благославяте цялото Творение на Отца и Живия Живот в него. И преди да започнете, изискайте, искрено поискайте и помолете, ако такава е Тяхната Воля, Силите на Светлината да се включат към вашия Благослов, за да се приумножи Божествено неговата Сила и Мощ. Благославяйте планетата Земя и Живия Живот на нея, включително човешкия род, вашия народ, вашите близки, и накрая Благословете и себе си да пребивавате все по-често в такова извисено състояние и да го запазвате във всички останали часове на деня. А след това отправете своята Благодарност към Отца за помощта, а също и към всички Сили на Светлината, които са взели участие във вашия Благослов.

Четвъртото, което следва да направите и е много добро, е да се опитате да сътворите нещо, използвайки този вид изкуство, който най-много ви е на сърце в момента. Може да съставите дори и едно стихче, да нарисувате нещо съвсем малко, да изпеете нещо кратичко, кой каквото пожелае. Важното е да идва от вас, от най-съкровените дълбини на вашето същество. И преди да започнете да творите, обезателно призовете своето Висше АЗ СЪМ Присъствие на помощ, а също и Елохим Аполон, за да ви се даде Божествено Вдъхновение да създадете Божествен образец. И след като ги призовете, с Божествена Любов най-чиста им Благодарете за това. Тогава вече наистина ще СъТворите вашата творба. Това е моментът, в който чрез вас, чрез вашия храм може да бъде свален Божествен образец във вашия свят от Висшите октави на Светлината.

Когато творите, бидейки в Божествен сънастрой, вие двойно сте от полза за Живия Живот. Понеже освен че създавате Божествен образец, в който вплитате своята Радост, Благодарност и Божествена Любов, които да достигнат до всеки, който се докосне след това до него, но също така в този процес на сътворяване по Божествен начин се приумножава творческата ви енергия, енергията на Сътворението, и се усилва творческото начало у вас. Така, малко по малко, ден след ден, вие сами на себе си ще дадете възможността да се превърнете в сътворци на Новата Епоха.

И колкото по-често прилагате точно, качествено и в пълнота всичко, което досега ви говорих, толкова по-плавно и по-успешно ще протичат процесите на сънастройването на низшите ви тела с измененията, които текат в момента повсеместно на цялата планета. И ще станете годни да продължите напред, и ще се превърнете в хората на Новия Ред. Хора с преобразувани тела и нови, много по-големи Божествени възможности. Това е напълно възможно да бъде достигнато от всеки от вас, който се заеме качествено да прилага в своя живот моите напътствия.

Чрез всичко, казано дотук, ви дадох един от ключовете за успешно преобразуване на всичките ви тела и за влизането ви в Новия Ред.

Петото – след като приключите със своето творение, е нужно да се опитате да запазите този Божествен сънастрой през целия ден. Да останете максимално дълго време с извисено съзнание и високи вибрации. Да бъдете позитивни, в Мир и Хармония, с Благодарност посрещащи това, което ви носи новият ден, и с Любов безусловна към Бога за всичко. Да проявявате своите Божествени качества и Добродетели всеки ден и колкото повече, толкова по-добре за всички.

И последната моя препоръка е винаги, когато можете, да правите това, за което ви говорих до този момент, бидейки навън сред природата, под открито небе, подложени на полъха на вятъра, на ласките на слънчевите лъчи, на нежността на росата, на звуците на природата. Тъй като те ще ви бъдат от полза и в помощ, за да успеете с лекота да извършите максимално качествено всичко, за което ви говорих до този момент.

Учете се да оставате все по-дълго сред природата, на тишина и спокойствие и да поемате максимално енергийните потоци, които достигат до планетата Земя. И да поемате тяхната както енергийна, така и информационна съставляваща с фините си тела.

От вас се иска да проявите постоянство, за да има ефект това, което правите. И колкото по-редовни и постоянни сте в приложението, толкова по-голям и силен ще бъде ефектът върху всичките ви тела.

Дайте шанс на себе си и на вашите потомци, за да продължите в бъдните времена да надграждате, вместо да се наложи да започва всичко отначало!

Аз придавам в този миг от своето Постоянство, на тези от вас, които ме помолят за помощ в отработването му, и ви Благославям да успеете, за да може при следващото ми идване на вашата планета, да я видя много по-светла. Да я видя окъпана в Светлина!

АЗ СЪМ Елисейя

 

blue line

* Посланието на Господ Елисейя от 24 август 2011 г.

** Поради това е нужно така да поемате задълженията си към Кармичното Ръководство, че да имате възможността всеки ден, ден за ден, да избирате по какъв начин да отдадете своята Благодарност и Божествена Любов и какво да посветите, за да ви се помага за това, за което сте помолили, и всеки ден да може то да е различно, според вашите възможности в момента и според това, което сърцето ви подскаже.

 

картина