Пазете своето съкровище и го използвайте, за да съхраните себе си
и живота на тази планета

Владика Мория

18 април 2011 г.

АЗ СЪМ Владика Мория.

Дойде времето да приключи и този цикъл Послания и се радвам, че имам възможността да кажа още няколко слова на устремените наши чела с чисти сърца.

С всички Послания, които ви дадохме до този момент, тези от вас, които ги четете, изпълнени с Божествена Любов и Уважение, получавате точно толкова информация и Божествена енергия, колкото са ви нужни, за да се съхраните и да продължите успешно напред по Пътя, въпреки препятствията и трудностите, които предстоят.

Обаче съм длъжен да ви предупредя, че само от вас самите зависи оттук нататък какви решения ще вземате в живота и къде ще вложите получената допълнителна Божествена енергия, и къде ще влагате изобщо своята Божествена енергия. Така че бъдете бдителни и я съхранявайте във вашите съсъди като най-голяма скъпоценност.

Пазете телата си чисти и позитивността си също запазете. Бъдете лъчезарни и любящи към всички Живи същества и бъдете хармонични и равни, надянали своите маски, към всички в илюзията наоколо, без значение те какво мислят и чувстват и как се държат. Тогава ще опазите своята Божествена енергия, своето съкровище, и дори ще го увеличите. И само вие решавате на кого от него да отдавате. И когато изцяло безусловно и безкористно дарявате на Силите на Светлината, на Майката Земя и на всички Живи същества от своето съкровище, тогава то многократно се приумножава и се превръща във вашата най-добра защита.

Накрая за сетен път ще ви повторя да прилагате нашите препоръки, тъй като това ще ви помогне да се съхраните. И винаги помнете, че от това да съхраните себе си и Живия Живот на тази планета сега зависи идването на новите Светли душѝ във вашия свят и установяването на Новия Ред, основан на Господните Заповеди и Закони.

АЗ СЪМ Владика Мория