Логика на събитията

Господ Санат Кумара

7 април 2011 г.

Господ Санат КумараАЗ СЪМ Санат Кумара.

Днес идвам отново при вас, възлюбени деца на Земята. Обръщам се към тези, които въпреки трудностите, които срещате на всяка крачка, търсите нашата помощ и продължавате да вървите напред по Пътя към Бога. Поздравявам ви с направения избор.

Аз дойдох, за да ви вдъхна увереност и да влея във вас нови сили.

Стартира процесът на изчистване на планетата Земя, за да може тя да бъде съхранена за онези от вас, които направиха своя избор в полза на Реалния свят на Бога. И това е логичното следствие от изборите и действията на земното човечество като цяло и на отделни негови представители, направени до този момент, и единствената възможност да продължи своето съществуване планетата и животът на нея.

Освен прилагането във вашия живот на това, което вече ви е указано в Посланията, които получихте от нас до този момент чрез нашите Посланици, днес аз ще ви дам напътствие какво бихте могли да правите, когато ви стане особено трудно.

Отпечатайте и гледайте Посланията-Картини, които нашият Посланик започна да приема и рисува под ръководството всеки път на някое от Възнесените Същества на Светлината.* Те са съвсем реална и действена помощ от Висшите октави на Светлината за вас тогава, когато ви е толкова трудно, че сте останали без сили и желание да правите каквото и да е. Единственото, което е нужно да направите преди това, е да си осигурите тишина и да сте сами.

Докато съзерцавате тази измежду всички Послания-Картини, която ви привлича най-много в дадения момент, благодарете на Бога. Благодарете и на всички Същества на Светлината, които ви помагат през цялото време по вашия Път, когато имате нужда и сте поискали помощта. Благодарете за всичко, което се случва, понеже каквото и да става, това е най-доброто за вас и вашата душа и за душите на вашите близки, и за по-нататъшната еволюция на земното човечество, и за цялата ви планета.

Всеки от вас сам ще усети колко дълго да гледа избраната картина. И докато гледате картината и благодарите, постепенно ще почувствате как се изпълвате с нови сили и желание да продължите напред и нагоре, и с разбирането на Божествената логика, че каквото и да е станало, и да става, а и каквото и да предстои да стане, е най-доброто от гледна точка на Вечността.

АЗ СЪМ Санат Кумара

ОМ

 

* Виж част Работа в духовността, Послания-Картини „Помощ от Висшите октави на Светлината”. За да изтеглите картина за печат от сайт ЕДИНЕНИЕ (edinenie-vsemirno.net), кликнете с мишката върху избраната картина. Това ще отвори допълнителен прозорец с картината в увеличен размер. След това с десен бутон на мишката кликнете върху голямата картина и изберете опция Запиши като... (евентуално Save as...). Така записаната от сайта картина с разширение JPG може да се разпечата директно или да се пренесе и разпечата от друг компютър с цветен принтер.

© Росица Авела

изтегли

към Послания


ЕДИНЕНИЕ
www.edinenie-vsemirno.net